Castellvell del Camp arrenca la Festa Major de Santa Anna

Del 17 al 31 de juliol, el municipi del Baix Camp organitzarà un gran nombre d'activitats en motiu de la celebració de les festes majors

Arribat el mes de juliol, Castellvell del Camp es vesteix de gala per rebre la Festa Major en honor a Santa Anna. Uns dies estiuencs plens d’activitats i de diversió per petits i grans.

Arrenca la Festa Major de Santa Anna 2020 | Cedida

Castellvell del Camp dona el tret de sortida a la Festa Major de Santa Anna iniciant els actes previs de la festivitat, que s'allargarà fins al divendres 31 de juliol i que estarà farcida de tota mena d'activitats.

D'aquesta manera, tot i que no se celebraran les Festes Quinquenals, el dissabte 18 de juliol a les 18.15 hores baixarà la Imatge de Santa Anna cap a l’Església Parroquial.

A més a més, l’Ajuntament de Castellvell arrenca el concurs PeTitCURtS, amb la intenció de donar una oportunitat als creadors audiovisuals. Tota la informació sobre el funcionament es troba a les bases del concurs.

  

Programa del primer cap de setmana de la Festa Major de Santa Anna 2020:

Divendres 17 de juliol

PeTitsCURts — A les 24.00 hores del divendres 17 de juliol finalitza el termini d’inscripció al concurs PeTitsCURts 2020.

Dissabte 18 de juliol

— 18.15 hores, Rosari i Novena a l’Església de Sant Vicenç Màrtir.

— 19.00 hores, Missa de Vigília a l’Església de Sant Vicenç Màrtir.

Diumenge 19 de juliol

— 12.30 hores, Missa Dominical a l’Església de Sant Vicenç Màrtir.

— 19.00 hores, Rosari i Novena a l’Església de Sant Vicenç Màrtir.

Castellvell del Camp es vesteix de gala per la Festa Major de Santa Anna | Cedida

"L'espai natural tarragoní que serà escenari d'una sèrie a Instagram Stories" "Ja es poden presentar les obres originals al 39è Concurs Literari Vila de Mont-roig"