Dos premis de loteria de milers d'euros cauen a Reus i Cambrils

Un cambrilenc ha guanyat l'Eurojackpot de l'ONCE i un reusenc, La Primitiva

Imatge d'arxiu d'una butlleta de La Primitiva | Cedida

 

La sort ha esquitxat les comarques tarragonines els darrers dies, concretament el Baix Camp. Dos veïns de Reus i Cambrils són una mica més rics després de ser els afortunats de tenir les butlletes guanyadores de la Primitiva i l'Eurojackpot. 

L'ONCE ha repartit un premi d'un total de 4.625,10 euros a Cambrils en el sorteig de l'Eurojackpot del passat divendres, 31 de maig. L'agent venedor ha sigut Josep Rovira, que ha portat la sort a Cambrils des del punt de venda ubicat al número 3 de la plaça d'Aragó. Allà Rovira va vendre la butlleta de l'Eurojackpot amb un premi de quarta categoria —amb quatre encerts i dos sols—. Cambrils forma part de l'agència de l'ONCE de Reus, que presta serveis personalitzats a 430 afiliats, i compta amb 77 agents venedors de productes de joc de l'Organització. 

El segon premi de La Primitiva, a Reus

D'altra banda, el sorteig del 'Gordo' de La Primitiva d'aquest diumenge, 2 de juny, ha premiat un veí de Reus amb un premi de segona categoria. Així doncs, aquest reusenc s'ha emportat ni més ni menys que 165.126,20 euros. La combinació guanyadora era amb els números 14 42 31 10 43 i el número 1 al reintegrament. Els encertants de segona categoria són aquells que encerten les cinc combinacions de números, però no el reintegrament. 

També et pot interessar

"La policia de Mont-roig intervé en tres operacions contra el tràfic de droga al maig" "🗓AGENDA: Descobriu el Castell d'Escornalbou amb la celebració del seu renaixement!"