Imatge d'un home utilitzant un ordinador

Comaigua aposta per la sostenibilitat i lluita contra el coronavirus amb la factura digital

Es farà una donació a l'assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital

Després de veure com la digitalització  ha sigut imprescindible per tirar endavant aquesta crisi, facilitant les gestions, la informació als usuaris i fent un gest cap a la sostenibilitat; evitant la generació de paper i residus. Comaigua, la companyia gestora del cicle integral de l’aigua al Baix Camp ha posat en marxa una nova campanya  que, una vegada més, fomenta la conscienciació ambiental  i mostra el seu compromís amb la investigació. La campanya contribueix en la  lluita  contra el coronavirus, a través de la qual donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital.

Aproximadament un milió de famílies a Catalunya encara no s'han passat a la  facturació digital i segueixen rebent la factura de l'aigua en paper. Així doncs, la companyia anima als usuaris a fer el pas a la correspondència digital  -sense cap cost per a aquests-, aprofitant aquesta iniciativa per una bona causa. La campanya porta per nom: 'Un gest per lluitar contra la Covid-19'.  Comaigua farà el donatiu  corresponent a l’assaig clínic  encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Un gest sostenible i un clic per ajudar en la lluita contra el coronavirus

A més de contribuir a la lluita contra el coronavirus, aquesta campanya té com a objectiu conscienciar sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat  del planeta. Així es vol promoure la col·laboració ciutadana amb una iniciativa a la qual ja s’han sumat milers d’usuaris domèstics i empreses. 

Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, així com una comunicació més efectiva i immediata, Comaigua  ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Amb la factura digital, l’usuari podrà rebre les factures i la seva correspondència al seu correu electrònic.

Un cas solidari que es repeteix

No és la primera vegada que es porta a terme una acció similar i és que l’any passat Comaigua va signar un conveni de col·laboració  amb la Creu Roja  en virtut del qual ambdues companyies destinaven un euro al Programa de Pobresa Energètica de l’organització humanitària per cada usuari que sol·licités rebre la seva factura de forma digital. La campanya es va tancar amb 1.000 altes a la factura digital, fet que va representar la donació de 1.000 € a la Creu Roja.