EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

El Comerç de Riudoms sortejarà una gran cistella amb productes d’establiments locals

L’entitat riudomenca també sortejarà 4 premis entre els assistents el dia de Cap d’Any a la plaça de l’Església
La cistella de Nadal de Riudoms està formada pels obsequis de 53 establiments locals | Cedida

 

L’Home dels Nassos serà l’encarregat de realitzar el sorteig de la cistella de Nadal del Comerç de Riudoms. Durant el dia de cap d’any, als voltants de dos quarts de dues del migdia, es farà el sorteig a la plaça de l’Església. Així doncs,  l’afortunat o afortunada s’endurà una impressionant cistella de Nadal composta pels obsequis de 53 establiments comercials del municipi del Baix Camp.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La gran cistella està exposada amb tots els productes i vals a l’espai d’accés a la Cisterna Vella del municipi, la qual l’ocupa en gairebé tota la seva totalitat. A més, recomanen que, el guanyador o guanyadora de la impressionant cistella, vagi a buscar el seu premi amb una o dues furgonetes per poder carregar-lo.

 

Per poder participar en aquest sorteig, només cal aprofitar aquests darrers dies, per comprar als establiments estan adherits a la campanya de Nadal del Comerç Local de Riudoms i omplir una butlleta per cada 5 euros de compra. Així doncs, com més butlletes omplis i entrin a l’urna del sorteig, els participants tindran més possibilitats de guanyar-la.

 

El sorteig es realitzarà el dia 31 de desembre a la plaça de l'Església de Riudoms | Google Maps

 

Els assistents al sorteig optaran a quatre premis

Durant l’acte del sorteig el dia 31 de desembre, també se sortejaran diversos premis sorpresa per als assistents. Els organitzadors d’aquest sorteig han previst que les persones que vagin a la plaça de l’Església, puguin participar en un sorteig previ al de la cistella de Nadal. Així doncs, per poder participar en un dels quatre premis que se sortejaran, han de recollir un número de la rifa a la mateixa plaça de Riudoms.

 

Faran un sorteig amb quatre premis sorpresa  | Cedida