Crema una furgoneta de manteniment de vehicles pesants a la Selva del Camp

El vehicle anava carregat de material de reparació i pneumàtics de camió que van servir de combustible per incrementar la deflagració
Crema una furgoneta de manteniment de vehicles pesants a la Selva del Camp | Bombers d'Alcover

La nit del passat dimecres, 8 de maig, una furgoneta de manteniment de vehicles pesants es va incendiar al terme municipal de la Selva del Camp. El vehicle anava carregat de material de reparació i pneumàtics de camió, que van servir de combustible per incrementar la deflagració, d'origen incert.

Rebut l'avís a les 21.48 hores, tres dotacions dels Bombers, d'Alcover i Reus, es van desplaçar fins al lloc dels fets i van aconseguir extingir les flames abans que cremessin completament el vehicle i la càrrega; si bé va quedar totalment inutilitzable.

D'altra banda, no es va haver de lamentar cap ferit ni afectació personal com a conseqüència del foc, ja que la furgoneta es trobava estacionada en el moment dels fets.

Crema una furgoneta de manteniment de vehicles pesants a la Selva del Camp | Bombers d'Alcover

Es calcina un cotxe a la T-11, a Reus

El passat dimarts, 7 de maig, no gaire lluny de l'incendi de la furgoneta a la Selva del Camp, a la T-11, un vehicle es va calcinar completament al seu pas pel terme municipal de Reus. L'espectacularitat de les flames va sorprendre els conductors que passaven pel costat del vehicle, que va cremar completament al voral de l'autovia.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va fer càrrec de la situació, si bé no van poder salvar el vehicle, no hi va haver cap ferit ni afectació personal.

Et pot interessar:

"Riudoms instal·la diverses senyalitzacions per promocionar el comerç local" "ATENCIÓ: Roben 1.000 quilos de cablejat telefònic en 5 municipis del Baix Camp"