GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Diputació de Tarragona treballa en la millora de la T-704 entre l'Aleixar i Vilaplana

La construcció d’un itinerari segur per a vianants i la instal·lació de reductors de velocitat són algunes de les actuacions que s'hi realitzen
Imatge dels treballs que està fent la Diputació de Tarragona per tal de millorar la seguretat a la carretera T-704 entre, Vilaplana i l'Aleixar | Cedida
 

La Diputació de Tarragona està treballant en la millora de la seguretat a la carretera T-704, entre el tram que uneix el municipi de l'Aleixar amb Vilaplana. Més concretament, aquestes actuacions que està realitzant la Diputació de Tarragona es duran a terme entre els punts quilomètrics 4,8 i 7,5 i permetran que els vianants puguin circular per un itinerari segur entre el pàrquing dissuasiu sud i l'ermita de l'Aleixar, passant per la travessera del municipi i el pont nou. 

 

Amb aquestes obres s'incrementarà la seguretat dels vianants 

Aquestes obres pretenen garantir la convivència segura entre els vehicles que circulin per la carretera T-704 i els usuaris que circulen a peu per la via. Amb les actuacions que s'hi estan realitzant s'hi inclourà la construcció de cunetes al marge esquerre del punt quilomètric 7,5 per tal de millorar el drenatge de la carretera. A més, també s'habilitarà un itinerari per a vianants, protegit per pilones, entre el municipi i l'ermita. 

 

Imatge de la carretera T-704, a la rotonda sortint de Vilaplana en direcció a l'Aleixar | Google maps

 

 

A banda d'aquestes intervencions, al nucli urbà de l'Aleixar també està previst que s'hi construeixin quatre reductors de velocitat tipus pas de vianants elevat, que s'hi instal·li un col·lector de recollida d'aigües pluvials i que s'ampliïn les tres voreres que existeixen actualment per tal de garantir la seguretat dels vianants. Finalment, també es farà una ordenació de la travessera. 

 

També et pot interessar: