ERC i PSC repeteixen pacte de govern a la Selva del Camp

Jordi Vinyals, d'ERC-AM i Josep Masdeu, de PSC-JpS-CP seran els alcaldes dels selvatans i selvatanes repartint-se el mandat 2 anys cadascun
Josep Masdeu, al centre, i Jordi Vinyals a l'esquerra, els acaldes que repeteixen mandat a la Selva del Camp  | Cedida

 

A la Selva del Camp, a la comarca del Baix Camp, en les darreres eleccions es va tornar a produir dues clares majories al municipi, ERC i PSC, com ja va passar en les les eleccions de l'any 2015. L'anterior mandat va estar compartit per aquests dos grups polítics i enguany tornarà a ser així ja que ERC i PSC repetiran l'acord de govern per als pròxims quatre anys.

 

Renovació de pacte de govern a la Selva del Camp

Jordi Vinyals, d'ERC-AM i Josep Masdeu, de PSC-JpS-CP seran els alcaldes dels selvatans i selvatanes durant el pròxim mandat de govern. Un projecte d'alcaldia que ja es va repetir en l'anterior mandat i que sembla que es tronarà a reproduir en aquesta ocasió.

 

La Selva del Camp comptarà amb un govern compartit entre ERC i PSC | Arxiu

 

Jordi Vinyals i Josep Masdeu, alcaldes

En les passades eleccions del 26 de maig, Junts per la Selva va ser la força més votada amb quatre regidors, seguit del PSC que també en va obtenir quatre i d'ERC que va sumar-ne tres. Però una de les sorpreses al municipi selvatà va ser la CUP, que era el primer cop que es presentava a la Selva del Camp i que va aconseguir dues regidores.

 

«La millor opció pel mandat municipal»

No obstant això el partit republicà i el partit socialista han tornat a firmar un acord per seguir amb l'alcaldia compartida. ERC la Selva informa en un comunicat que l'acord «és la millor opció possible per al proper mandat municipal» i que tenen el mateix objectiu que l'anterior govern, el qual es van repartir l'alcaldia dos anys cadascú.