Prades tanca la Fira del Vi i el Cava amb més de 4.500 degustacions servides

La xifra supera les que es van servir en l'edició de 2018
Aquest cap de setmana s'ha celebrat la sisena edició de la Fira del Vi i del Cava de Prades. | Cedida

 

Prades ha tornat a celebrar amb èxit una nova edició de la fira que, anualment, dedica a dos productes de la terra: el vi i el cava. Aquest cap de setmana, tant dissabte 20 com diumenge 21 de juliol, la vila del Baix Camp ha celebrat la VI edició d'aquest certamen del Vi i del Cava.

 

La fira d’enguany a la vila vermella ha tornat a omplir el poble d’amants del vi i del cava. En total, i segons dades facilitades per part de l'organització, s'han servit més de 4.500 degustacions, una xifra que supera les 4.000 de l’edició de l’any passat.

 

Vi i cava, però també cervesa i productes gastronòmics

A la sisena edició de la Fira del Vi i el Cava de Prades hi han estat presents una desena de cellers, però també hi ha hagut lloc per a una cervesera. Totes les begudes han estat acompanyades per més de 25 propostes gastronòmiques diferents, i la vila vermella també ha acollit altres atractius de caire gastronòmic, com ara parades amb productes de proximitat.

 

D'aquesta manera, els visitants han pogut gaudir de diferents propostes vinícoles, sempre pertanyents a les denominacions d’origen Priorat, Montsant i Conca de Barberà. En paral·lel a la fira, a més, en aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins, a càrrec de diferents cellers participants a la fira.

 

Música a càrrec de Gerard Marsal

Enmig del vi, del cava i de la cervesa, també hi ha hagut lloc per a altres menes de cultura, i és que la proposta gastronòmica del cap de setmana a Prades ha estat amenitzada amb música a càrrec de Gerard Marsal. Així doncs, amb més de 4.500 degustacions servides al llarg de dissabte i de diumenge, la sisena edició de la Fira del Vi i el Cava de Prades referma l'èxit d'aquesta aposta.