Ferida una dona atropellada a la Selva del Camp

S'han mobilitzat tres unitats del SEM i dues dels Mossos d'Esquadra
Ambulància del SEM. | Laia Solanellas

 

Una dona ha resultat ferida aquest dimarts al matí a la Selva del Camp a causa d'un atropellament. A la plaça del Portal d'Avall l'ha envestit un cotxe causant-li ferides menys greus segons la nomenclatura tècnica. Hi han intervingut els serveis municipals, que han mobilitzat el Sistema d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra, de la unitat de Trànsit. S'ha traslladat la víctima a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Imatge de la plaça del Portal d'Avall de la Selva del Camp | TarragonaDigital

 

A la plaça del Portal d'Avall de la Selva del Camp hi coincideixen el carrer Major de la localitat, el de Sant Rafael, el passeig de Josep Cristià i l'avinguda de Joan Puig i Ferrater, una de les principals portes d'entrada al nucli antic de la població. Ha estat en aquesta zona on un cotxe ha atropellat una dona de 64 anys quan faltaven tres minuts per un quart de deu del matí segons informen els serveis d'emergència.

En tractar-se d'un municipi sense policia local, han estat els Mossos d'Esquadra els encarregats d'aixecar acta dels fets, en concret, les dues patrulles del servei de Trànsit mobilitzades a causa de l'accident. La conductora del vehicle ha resultat il·lesa, i el Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi ha desplaçat tres unitats, ha atès en primera instància la vianant atropellada i l'ha traslladat a l'Hospital Sant Joan amb pronòstic 'menys greu'.

"❗L'home que va intentar matar un veí a cops de destral al Baix Camp no anirà a presó" "🔴ATENCIÓ: L'acusat d'intentar matar un veí amb una destral a Arbolí pot quedar absolt"