ARA MATEIX

ūüöß Estudiants i CDR tallen l'autovia A-27 a Tarragona

Mont-roig del Camp estrena la temporada d'oli amb la Festa de l'Oli Nou

Podreu fer un tast d'olis i comprar el que més us agradi, gaudir d'un esmorzar popular i visitar el Molí d'Olis Solé.
Arran de Terra seran un dels expositors de la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp | Àngel Ullate
 

Un any m√©s, aquest cap de setmana, Mont-roig del Camp celebra la Festa de l'Oli Nou on podreu tastar el primer raig d'oli de la temporada i emportar-vos a casa el que m√©s us agradi. La cita ser√† el pr√≤xim diumenge, 3 de novembre, al Parc Maria Martori on la festa comen√ßar√† a partir de les 9.00 hores i s'allargar√† fins a les 13.00 hores. All√†, podreu gaudir d'un esmorzar popular, tastos d'olis, sortejos i visites guiades. En definitiva, una jornada on l'oli de Mont-roig en ser√† el protagonista. 

 

La Festa de l'Oli Nou torna a Mont-roig del Camp

La festa comen√ßar√† amb un esmorzar popular on ja es podr√† degustar l'oli nou. El preu de l'esmorzar popular √©s de 3 euros i els tiquets es podran comprar el mateix dia de la festa. La jornada seguir√† amb la venda i exposici√≥ dels olis dels diferents productors, on podreu tastar l'√†mplia oferta d'olis que estaran exposats. A m√©s, podreu comprar els que m√©s un agradin i emportar-vos-el per gaudir-ne cada dia a casa vostra. 

 

A les 12.00 hores es realitzar√† un sorteig on es regalaran diferents lots d'olis, esprem que la sort un acompanyi. Per acabar la jornada, les √ļltimes activitats que es duran a terme seran les visites guiades al Mol√≠ d'Olis Sol√©. La visita comen√ßar√† pel Museu de l'Oli Sol√©, a la pla√ßa Miramar, i es faran diversos passis, un a partir de les 11.00 hores i l'altre a partir de les 12.00 hores. 

 

A Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp podreu degustar el primer raig d'oli de la temporada | √Ängel Ullate

 

El temporal no afectar√† la festa

La Festa ser√† al Parc Maria Martori i, segons les previsions meteorol√≤giques, no es preveu pluja ni mal temps pel diumenge, 3 de novembre. Per√≤, si tot i aix√≤ el temps ens jugu√©s una mala passada, la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig no s'aturaria. Des de l'Ajuntament de Mont-roig informen que, en cas de pluja, l'acte es traslladaria al poliesportiu del municipi. 

 

Aquest any ha sigut una bona temporada per l'oli 

Des del Mol√≠ de l'Oli Sol√© de Mont-roig del Camp asseguren que aquest any ha sigut una bona temporada per l'oli i n'han produ√Įt m√©s que l'any passat. Expliquen que, normalment, es va alternant l'abund√†ncia de la producci√≥, aix√≠ doncs, un any √©s bastant abundant mentre que el seg√ľent no ho √©s tant. Tamb√© afegeixen, ja que han produ√Įt m√©s oli que l'any passat, les pluges i les altes temperatures d'aquest estiu no han afectat la collita.

 

Finalment, tamb√© afirmen que la Festa de l'Oli Nou √©s una bona ocasi√≥ per vendre el seu producte i sempre t√© una bona rebuda entre la poblaci√≥ i una participaci√≥ bastant elevada. De fet, a la Festa de l'Oli Nou √©s on els productors i distribu√Įdors venen la major part del seu oli. 

 

Les imatges de la Festa de l'Oli Nou de Mont-roig del Camp | Àngel Ullate

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Reus. √Čs gratis!

Comentaris