A Riudoms ja ha arribat l'època més màgica de l'any

Els més petits del municipi podran gaudir del Parc Infantil de Nadal, de l'Home dels Nassos i de la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient
Imatge del Mercat de Nadal de Riudoms 2019  | Àngel Ullate 
 

En aquestes dates, el Nadal arriba a tots els pobles i ciutats catalanes i, després del Mercat de Nadal, Riudoms segueix celebrant aquesta festivitat. Durant el que queda d'aquest mes de desembre, i fins a principis de gener, els carrers de la vila estaran guarnits amb llums nadalencs i els seus habitants podran gaudir de l'època de l'any més màgica de totes, sobretot, per als més petits de la casa. Els més petits que seran els grans protagonistes d'aquestes festes nadalenques on podran gaudir de diversos actes i activitats dedicades als infants. Podeu consultar la programació sencera aquí

L'Escola Municipal de Música de Riudoms molt present durant el Nadal

Aquest Nadal, els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Riudoms també tindran un protagonisme especial, ja que participen i organitzen diversos actes. El dimecres, 18 de desembre, organitzen el Concert de Nadal al Teatre Auditori Casal Riudomenc. El dia abans, ja van organitzar l'audició de Nadal per tal de seleccionar les persones que participaven en el concert. 

L'endemà, el dijous, 19 de desembre, alumnes de l'Escola de Música dedicaran unes nadales a tothom qui passegi pel centre de Riudoms. Faran un recorregut itinerant, que començarà a la plaça de l'Om, cantant Nadales a diferents punts del centre del municipi. Si els voleu escoltar, haureu de passejar pels carrers del centre. 

Alumnes de l'Escola de Música de Riudoms cantant nadales | ÀNGEL ULLATE

El Parc Infantil de Nadal i els tres Reis Mags d'Orient

Pel que fa als altres protagonistes de les festes, el dia 22 de desembre, totes les famílies riudomenques podran gaudir del tradicional espectacle nadalenc: Els Pastorets. Una ocasió per tornar a recordar el conte nadalenc català més popular de tots els temps i, alhora, una excusa per col·laborar amb La Marató de TV3 perquè tots els beneficis recaptats es destinaran al programa de la televisió pública que aquest any s'ha dedicat a les malalties minoritàries. 

El dia de Sant Esteve, els Patges Reials arribaran a Riudoms per recollir les cartes dels infants de la vila i dur-les a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Tots els que ja hagin escrit la carta als Reis la podran portar a l'Ajuntament de Riudoms, on els patges estaran esperant totes les cartes.

Imatge del Parc de Nadal de Riudoms 2018 | Àngel Ullate

Sense deixar la màgia, els dies 27 i 28 de desembre s'instal·larà al Pavelló Municipal el Parc Infantil de Nadal. Dos dies on tothom qui vulgui passar una estona divertida, saltant en diverses atraccions inflables, fent treballs manuals o alguna altra activitat, podran fer-ho de 16.00 hores a 20.00 hores. El preu de l'entrada per a infants i joves de 2 a 15 anys és de 2 euros. Per a la resta, l'entrada és lliure i gratuïta. 

Per acabar les festes de Nadal, el dia 5 de gener els Reis Mags arribaran a Riudoms amb tots els regals que nens i nenes del poble van demanar a les seves cartes. Però abans passejaran pels carrers del municipi en les seves carrosses, tirant caramels i acompanyats d'espectacles i de música, perquè la Nit de Reis no és Nit de Reis sense la Cavalcada. 

Imatge d'un patge reial durant la Cavalcada del 2019 | Ajuntament de Riudoms

"🎄AGENDA: Tots els actes per un Nadal especial a Riudoms!" "Augmenta el pressupost del Consell Comarcal del Baix Camp"