Joan Masdéu presenta a Alcover un nou disc que repassa els millors temes dels Whiskyn's.

El Festival Accents porta, demà, La Flor de Panical de Joan Masdéu a la Selva del Camp

L'Accents manté l'aposta per la música en directe per donar suport al sector

Joan Masdéu portarà, demà divendres, La Flor de Panical al Castell del Paborde de La Selva del Camp. Ho farà en el marc del Festival Accents, a les nou del vespre amb un concert per al qual les entrades són gratuïtes. El nou disc de Masdéu és la commemoració dels 25 anys de Whiskyn's, el grup que va impulsar la seva carrera i del qual ara en revisa els èxits.

Per celebrar el quart de segle, la tardor del 2019 Masdéu a publicar l'àlbum que demà portarà a la Selva. El disc ha servit per arranjar de nou dels cançons i fer-ho, a més amb un nou format, acompanyat del guitarrista Oest de Franc i amb la producció artística de Santos & Fluren.

L'Accents ha mantingut la seva aposta per la música en directe, d'arreu dels Països Catalans i amb una varietat d'estils. Una programació que va començar a principis d'octubre amb el concert de Blaumut al Teatre Bartrina i que s'allargarà fins al 12 de desembre amb el concert de clausura del festival i de l'apartat de flamenc a càrrec d'Alquimia Flamenco.

Una quinzena d'actuacions per reivindicar la música en directe

Per endavant encara queden set concerts més; el pròxim serà el de Rocío Márquez al Teatre Fortuny, el set de novembre. La seguiran, per completar la programació del Festival Accents, Ferran Palau al Teatre Bartrina el dia vuit, Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach a l'Ermita de Cambrils el quinze de novembre i el de Roger Mas al Castell del Paborde de la Selva del Camp el dia 21.

A més, l'experiència de glosa, vi i astronomia amb Gemma Balagué i Alexandre Bonanit al Centre Cultural de Cambrils, el concert de Los Hermanos Cubero a la sala Santa Llúcia de Reus el dia 28 i, finalment, el concert d'Alquímia Flamenco, que servirà alhora per celebrar els quinze anys de la formació al Teatre Fortuny.

El Festival Accents ha volgut mantenir la seva programació per donar suport als artistes i la resta de professionals implicats i per garantir l'activitat cultural possible dins de les restriccions i mesures decretades. Una aposta que fins ara ja ha rebut suficient suport per part del públic per esgotar les entrades d'alguns dels concerts.


Comentaris