El pop independent d'El Petit de Cal Eril i Espaldamaceta al Festival Accents

El Petit de Cal Eril actuaran a Riudoms, mentre que Espaldamaceta ho faran a Alcover
El grup de música Espaldamaceta serà a Alcover en el marc de la programació del Festival Accents | cedida
 

El festival de música Accents comença a entrar en la seva recta final amb dos concerts més que es duran a terme aquest cap de setmana. D'una banda, el dissabte, 30 de novembre, els d'El Petit de Cal Eril seran al Teatre Auditori del Casal Riudomenc a les 20.00 hores; d'altra banda, diumenge, 1 de desembre, serà el torn d'Espaldamaceta, que actuaran al Convent de les Arts d'Alcover a les 19.00 hores. Després d'aquests dos concerts només quedaran Arrels de Gràcia i Joan Dausà, que serà qui tancarà aquesta programació. 

 

El Petit de Cal Eril presenta 'Energia fosca'

La banda, liderada per Joan Pons, presentarà el seu últim disc titulat 'Energia fosca', gravat a Prades i amb llum solar. Serà l'última oportunitat que tindreu per veure a aquest grup l'any 2019, perquè ja ha esgotat totes les entrades del concert que faran a la Sala Apolo de Barcelona a finals d'any. Així que, si no us voleu perdre aquest concert, ja podeu comprar les vostres entrades a través d'aquest enllaç. Tenen un preu de 14 euros. 

 

En aquest nou disc, el grup se suma a la teoria científica que l'univers està en constant expansió a causa d'una misteriosa energia fosca. El Petit de Cal Eril se suma a aquesta hipòtesi i adapta aquest concepte a la poesia, que acaba donant forma a les lletres d'aquest últim disc. En definitiva, oferiran el seu tradicional pop metafísic on les esferes que presideixen la portada en seran les protagonistes. 

 

El Petiti de Cal Eril seran en concert a Riudoms | Roger Guaus

 

José Juan González d'Espaldamaceta torna a l'Accents dos anys després

José Juan González presentarà el seu setè àlbum 'Millor que mai', acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador). Amb aquest nou disc, Espaldamaceta fugen dels tempos baixos i del caràcter trist que ens tenien acostumats i les cançons també són més curtes. Així doncs, sentirem noves sonoritats que es troben en aquest nou disc produït per Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham). 

 

A més, en acabar el concert, teniu una cita amb l'artista perquè compartirà una copa de vi de la DO Catalunya o un vermut Miró de Reus, els dos patrocinadors de l’Accents, amb els assistents i podrà signar exemplars del seu disc, el primer en català de la seva trajectòria. Les entrades tenen un preu d'11 euros (8 euros pels amics del Convent de les Arts) i ja estan a la venda, podeu adquirir-les en aquest enllaç