La Mussara, escenari del festival Mussart aquest cap de setmana

El dissabte 4 d'agost el Mussart es trasllada a la Mussara per a celebrar l'última jornada del seu desè aniversari
Edició del 2017 del Mussart, a la Mussara | Cedida

 

El dissabte 4 d’agost tindrà lloc a la Mussara la cloenda de l’edició del 2018 del festival poètic i literari «Mussart». Aquest festival, d’entrada gratuïta i obert a tothom, està organitzat per l’Ajuntament de Vilaplana, amb la participació de la Diputació de Tarragona, i aquest any celebra el seu desè aniversari.

El Mussart va començar el passat divendres 27 de juliol a la plaça de la Riba de Vilaplana, poble que va acollir els primers actes d’aquest festival d’acció poètica. Primerament, va arrencar amb la conferència inaugural a càrrec d’Enric Majó. Després va continuar amb el concert de Maria Jacobs i, finalment, el dia va acabar amb la presentació del vi «Secrets de Mar» dels Cellers Clos Galena. Unint d’aquesta manera en un únic esdeveniment la literatura, la música i el vi per a així celebrar el desè aniversari del festival el Mussart.

 

Els concerts i artistes del Mussart 2018

El pròxim cap de setmana, el festival Mussart es desplaçarà cap a la Mussara, on tindran lloc diferents activitats per a acabar de celebrar el desè aniversari i la cloenda de l’edició de l’any 2018 del festival poètic i literari.

A dos quarts de set de la tarda, el festival continuarà amb la seva activitat, començada el passat 27 de juliol, amb un concert de pop-rock amb l’actuació de Joan Masdeu. A continuació, a tres quarts de vuit del vespre, es podrà gaudir del primer recital poètic de la jornada, a càrrec del Grup de teatre Vilaplanenc. Seguidament, tindrà lloc el segon recital poètic dut a terme per part dels actors capdavanters de l'escena catalana Joan Carreras i Montse Guallar.

El director artístic del festival, Francesc Cerro-Ferran, explica que «els textos dels recitals poètics són molt emotius. Reivindiquen la dignitat de l'ésser humà i la llibertat i, per sobre de tot, aquell motor que fa que el món continuï endavant, malgrat les garrotades polítiques, de la vida, de la mort, de la malaltia..., que és l'amor i l'esperança».

 

Sopar popular i gaudir de la nit a la Mussara

Un cop finalitzades aquestes activitats, a dos quarts de nou del vespre, es durà a terme un sopar popular al Refugi de La Mussara. Tots aquells qui vulguin gaudir del servei de sopar al refugi han d'encarregar-ho trucant al 629 750 484. Finalment, el festival clourà amb un últim concert, a dos quarts d’onze de la nit, amb l’actuació d’Albino Tena, que durarà fins a mitjanit, donant com a finalitzat la desena edició del festival el Mussart.

"Els dos detinguts per 163 quilos de marihuana a Reus, en llibertat" "AGENDA: Gastronomia, música i teatre, protagonistes de la Fira de Mont-roig del Camp"