Torna el Mussart a La Mussara, música i art en un entorn privilegiat

La Mussara serà l'escenari d'aquest festival cultural dissabte 3 d'agost | Amb la col·laboració de Mercè Sampietro, Montse Guallar, Enric Majó, Joan Masdeu i Oest de Franc

El festival de cultura i revolució el Mussart torna al poble deshabitat de La Mussara, a la comarca de Baix Camp, per omplir durant un dia aquest magnífic indret de música, literatura i poesia. El pròxim 3 d'agost La Mussara s'omplirà de persones que volen gaudir d'una experiència cultural diferent enguany amb la col·laboració de les actrius Mercè Sampietro, Montse Guallar i l'espectacle poètico-musical d'Enric Majó, Joan Masdeu i Oest de Franc.

 

La poesia inundarà la Mussara amb grans artistes

El Mussart torna una edició més al terme municipal del Vilaplana, començant les activitats de la jornada al poble de La Mussara amb una conferència a càrrec d'Adam Manyé sota el nom «Cultura, revolució, generació 'Beat' i contracultura» que donarà inici al Mussart a les sis de la tarda.

A continuació es portarà a cap una ruta poètica al poble de la Mussara a càrrec de Mercè Sampietro, Montse Guallar i la Poetery Company del Mussart, formada per set integrants que li donaran un toc especial a aquesta ruta pel poble.

El cantant Joan Masdéu tancarà la nit amb un espectacle poètico-musical | Laia Solanellas

 

Espectacle poètico-musical a la muntanya

Posteriorment, ja al refugi de La Mussara, es realitzarà el tradicional sopar popular a les nou del vespre, on aquelles persones que desitgin el servei de sopar al refugi hauran de reservar-lo amb anterioritat trucant al 629 750 484. Finalment i per acabar d'arrodonir la trobada cultural a les 22.30 hores començarà l'espectacle poètico-musical a càrrec del cantautor Joan Masdeu, d'Enric Majó i de l'Oest de Franc que durarà fins a mitjanit i que donaran per finalitzat aquest esdeveniment cultural.

Després que l'any anterior aquest festival de poesia i literatura arribés a la seva desena edició amb una gran programació, enguany proposa una oferta cultural de la mà de grans artistes catalans. Aquest festival és d'entrada gratuïta, obert a tothom i està organitzat per l’Ajuntament de Vilaplana, amb la participació de la Diputació de Tarragona.