GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El curs «Parlem, Cuinem i Tastem» de Riudoms finalitzarà amb un cara a cara

El curs comptarà amb un cara a cara entre la conductora del curs i el sotsdirector del Mas Passamaner
Imatge del curs de cuina «Parlem, Cuinem i Tastem» a la Llar de Jubilats de Riudoms | TarragonaDigital.com

 

La regidoria de Formació de l'Ajuntament de Riudoms finalitzarà demà, 26 de març, el cicle de tallers sobre alimentació titulat «Parlem, Cuinem i Tastem» i ho farà amb un cara a cara. El debat estarà protagonitzat per l'experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras. Gras és de Riudoms i va estudiar a l'Escola d'hoteleria i turisme de Cambrils, actualment, porta 16 anys a l'Hotel Mas Passamaner

 

El cicle ha consistit en tres sessions que s'han realitzat a la Llar de Jubilats del carrer Sant Jaume, 2 de Riudoms a les 17.00 hores. Els tallers han tingut un èxit notable d'assistència en les dues sessions anteriors i demà finalitzarà amb un 'showcooking' protagonitzat pels dos experts del món de l'alimentació ja esmentats. La regidora de Benestar Social, Gent Gran i Formació, Montse Corts, ha assegurat que serà un esdeveniment culinari que «no deixarà a ningú indiferent». A més, Corts també assegura que «fins ara, el format i l'enfocament de les xerrades ha agradat molt, tant pels continguts com per la manera d'explicar-los». 

 

Una cuina fàcil i saludable

«Parlem, Cuinem i Tastem» és un cicle organitzat en tres sessions mensuals que va començar el gener passat. Són uns cursos de formació oberts a tothom i gratuïts, en els quals s'han tractat temes per tal de poder cuinar plats fàcils de preparar amb les proporcions de proteïnes, carbohidrats, làctics, etc. idònies per dur una dieta saludable amb productes de proximitat i de temporada. 

 

També et pot interessar: