La Fira Centre Comercial patrocina la IV edició del festival Di(vi)nes

El festival Di(vi)nes s’ha convertit en un esdeveniment fix del calendari cultural de tardor a Catalunya
Cartell del primer concert del festival Di(vi)nes | La Fira Centre Comercial

Una vegada més, La Fira Centre Comercial ha apostat pel festival Di(vi)nes, que enguany arriba a la seva quarta edició, amb l'objectiu de difondre la creativitat a través de la música i la literatura.

El Di(vi)nes, organitzat per l'associació cultural Etcètera, es configurarà amb tres concerts que s'obren amb un tast de poesia, continuen amb un concert acústic d'una cantautora i es complementen amb un tast de vi que es tria de manera especial per a cada actuació.

Enguany, dos dels tres concerts es faran a la terrassa de La Fira Centre Comercial i el tercer tindrà lloc a la plaça de l'església d'Altafulla.

L'horari d'inici de les actuacions serà el mateix en els tres casos, començaran a les 21.00 hores, tindran una durada d'una hora i seran gratuïts — tot i que amb aforament limitat per les mesures que cal aplicar derivades de la Covid-19 —.

Per tant, aquest pròxim divendres 2 d'octubre, a la terrassa de La Fira Centre Comercial, es donarà el tret de sortida al festival Di(vi)nes amb l'actuació de la cantautora Anna d'Ivori que farà, en exclusiva, la preestrena del seu nou disc. La poesia la posarà l'escriptora Carme Rodríguez i el vi serà del celler Mas Bella de Masmolets.

D'una altra banda, el divendres 9 d'octubre, a la plaça de l'església d'Altafulla s'acollirà la segona sessió del festival amb un tast de poesia de la poetessa Gòria Ganga i el concert de la cantautora Raquel Lúa que presentarà el seu nou disc "Nàxos".

En aquest acte, que requerirà invitació pel seu aforament limitat, s'hi servirà vi del celler Estol Verd de Rodonyà.

El tercer concert del festival Di(vi)nes es farà de nou a La Fira Centre Comercial, gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d'actius, i tindrà com a protagonistes a la poetessa Dolors Ollé i la cantautora Lynne Martin.

En aquesta ocasió, el vi escollit serà dels Cellers Blanch de Puigpelat.

Sense dubte, el festival Di(vi)nes s'ha convertit en un esdeveniment fix del calendari cultural de la tardor a Catalunya i té cada any més ressò en l'àmbit territorial.

"Cambrils ofereix tota mena d'activitats durant els caps de setmana de tardor!" "Central eòlica de Vedat del Pany: Empresa respon a les acusacions dels ecologistes"