Gastronomia, música i teatre, protagonistes de la 137ª Fira de Mont-roig del Camp

La 137ª edició de la Fira es posa en marxa del 2 al 5 d'agost amb un munt d'activitats festives i lúdiques
Una foto de la Fira de Mont-roig del Camp de l'any passat | Cedida
 
 

Un any més, la tradicional Fira de Mont-roig del Camp ja és aquí. Enguany se celebra del 2 al 5 d'agost i serà ja la 137ª edició de la seva història. La localitat del Baix Camp gaudirà dels productes típics de la terra, el quilòmetre 0 i la bona gastronomia, on destaca la tercera edició de La Cullerada.

Podeu consultar tot el programa d'actes clicant en aquest enllaç

Els productes gastrònomics de qualitat de la fira es podran comprar i tastar, inclosa la Tapa de la Fira, elaborada per bars i restaurants del poble. El recinte firal estarà aquest any al carrer Aureli M.Escarré i estarà obert els dies 3,4 i 5 d'agost. De fet. aquests dies també estarà present la música en aquest recinte, amb la presència del grup Two O'Clock en directe el divendres i dissabte de 20 a 22 hores.

Una de les principals novetats és un concurs de cuina tradicional, que tindrà lloc el diumenge 5 d'agost a les 19 hores. La recepta, la tècnica d'execució, els productes i la presentació del plat seran els elements que tindrà el jurat per trobar el guanyador del concurs. Qui vulgui participar, té temps d'inscriure's fins el dia 2 d'agost a les Oficines Municipals d'Atenció a la Ciutadania i a l'oficina de l'Espai.

Imatge de la 136ª edició de la Fira de Mont-roig del Camp | Cedida

Música, teatre, esports i concursos a la 137ª Fira de Mont-roig del Camp

Però no només el menjar serà protagonista en aquesta fira. La música i el ball també són elements propis d'especial interès en aquest esdeveniment. Així, aquest any l'orquestra Costa Brava serà l'encarregada de fer ballar els habitants de Mont-roig del Camp. Una altra disciplina important és el teatre, on la reconeguda actriu Lloll Bertran representarà el conte 'El secret de la Lloll'.

La Fira compta amb moltes més activitats d'interès aquesta setmana, com poden les havaneres del grup Veles i Vents, la festa Flaix FM i els tornejos pels joves, espectacles infantils, focs artificials o batucades. Les entitats del municipi, a més, també han volgut participar organitzant actes com la Garrofang, l'Enduroig, la trobada de gegants, exposicions, discoteca mòbil o tornejos de futbol i bàsquet. No faltaran tampoc les paradetes pròpies i un servei de bus sense cap cost entre Miami Platja i el recinte firal.

La gastronomia també serà protagonista aquest any a la Fira de Mont-roig del Camp | Cedida

Per últim, cal recordar que també hi ha un concurs d'Instagram i Facebook per aquells a qui els apassionin les fotografies i les xarxes socials. S'hauràn d'utilitzar els hashtags #137FiraMontroigdelCamp i #Cullerada2018 per poder optar a grans premis que acabin de fer d'aquesta fira una experiència inoblidable.

"Troben una espècia invasora animal a la riera de Riudoms" "Els actes del darrer cap de setmana de Festa Major a Almoster"