Fiscalia demana al jutjat que investigui la gossera L'Última Llar de Riudoms

Hi ha indicis que deixen entreveure que l'empresa cobrava per una xifra d'animals molt més elevada que la que realment tenia
Un gos a les instal·lacions de l'empresa 'L'última llar'. | Cedida

 

L'empresa L'Última Llar, dedicada a la recollida d'animals d'acompanyia, està sent investigada en un jutjat de Reus a instàncies de la Fiscalia. Després de la denúncia d'una particular, el mateix Ministeri Públic va iniciar una investigació que ara que ha acabat el seu termini demana que prossegueixi el jutjat, que ja ha obert les diligències pertinents.

Investiguen possibles irregularitats en la gestió i el benestar dels animals a L'Última Llar

Segons la denúncia i les primeres sospites derivades de la investigació endegada per la Fiscalia, el registre d'entrades, sortides i defuncions dels animals que té L'Última Llar divergeixen de molt respecte a la realitat, un mecanisme que, presumptament, l'empresa podria haver utilitzat per cobrar per més número d'exemplars vius que no pas els que té en realitat, segons publica aquest dissabte el 'Diari de Tarragona'.

Segons la Fiscalia, hi ha possibilitats de morts innecessàries en un nombre força elevat d'animals. S'investigaran, doncs, delictes contra la fauna i d'altres relacionats amb el benestar i les condicions de vida dels animals a càrrec de l'empresa.

Demanen que s'investiguin les cendres dels animals incinerats els darrers anys

Segons el rotatiu tarragoní, la Fiscalia demana al jutge que s'ha fet càrrec del cas que prengui declaració de la denunciant amb la qual va arrencar la investigació d'aquest cas, en qualitat de testimoni. A més a més, assenyala que s'intentin obtenir dades de la quantitat de cendres que s'han obtingut a la incineradora per tal de poder-ne extreure un promig dels animals incinerats i comprar-los amb els registres oficials.

També et pot interessar

"RESULTATS 26-M: El resultat de les eleccions municipals a Vinyols i els Arcs!" "RESULTATS 26-M: El resultat de les eleccions municipals a Vilaplana!"