ÚLTIMA HORA

Un home, molt greu per una sortida de via a l'N-420 a Duesaigües

La Galatea de Reus i Cambrils prepara diverses activitats infantils per aquest Halloween

Amb motiu de Halloween, es faran dos contacontes i un taller, totes les activitats són infantil
L'establiment està ubicat al carrer Jesús de Reus | Laia Solanellas

 

A finals d'octubre arriba la castanyada i, influenciats per la cultura nord-americana, també arriba el Halloween. És per aquest motiu que la llibreria La Galatea de Reus i Cambrils ha organitzat unes activitats literàries per als més petits de la casa. Sota el lema 'Viu un Halloween de por a Galatea' aquest dissabte, 26 d'octubre, es faran dues activitats, tant a Reus com a Cambrils.

 

Dos contacontes i un taller ambientat en la festivitat de Halloween

Concretament, es tracta de dos contacontes, un del llibre 'Mortina' i l'altre del llibre 'Halloween'. La Mortina és una nena deferent de la resta perquè és una zombi! Viu a la Vil·la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si és viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, però la tia li ha prohibit que la gent la vegi perquè es podrien espantar. Un dia, la Mortina veu una oportunitat perfecta per sortir: la festa de Halloween, on ni tan sols s'ha de disfressar... però què passarà quan els altres nens i nenes sàpiguen que no va disfressada?

 

El segon contacontes és del llibre d'Anna Canyelles, 'Halloween', que narra una divertida història amb textos en rima i lletra lligada ideal per atots els nens i nenes que estan aprenent a llegir. El relat està acompanyat de divertides il·lustracions fetes per Roser Calafell. En acabar la lectura d'aquest conte, es realitzarà un taller infantil, que consistirà en pintar la cara als infants com la Mortina i en fer una polsera temàtica de Halloween que els participants es podran endur a casa. 

 

Pel que fa a l'horari de l'activitat es realitzarà a les 12.00 hores a la llibreria de Cambrils (carrer Pescadors) i a les 18.00 hores es farà a Reus (carrer Jesús). La llibreria Galatea informa que aquestes activitats estan recomanades per a nens i nenes d'entre 4 i 8 anys. 

 

També et pot interessar: