La Galatea de Reus i Cambrils prepara diverses activitats infantils per aquest Halloween

Amb motiu de Halloween, es faran dos contacontes i un taller, totes les activitats s贸n infantil
L'establiment est脿 ubicat al carrer Jes煤s de Reus | Laia Solanellas

 

A finals d'octubre arriba la castanyada i, influenciats per la cultura nord-americana, tamb茅 arriba el Halloween. 脡s per aquest motiu que la llibreria La Galatea de Reus i Cambrils ha organitzat unes activitats liter脿ries per als m茅s petits de la casa. Sota el lema 'Viu un Halloween de por a Galatea' aquest dissabte, 26 d'octubre, es faran dues activitats, tant a Reus com a Cambrils.

Dos contacontes i un taller ambientat en la festivitat de Halloween

Concretament, es tracta de dos contacontes, un del llibre 'Mortina' i l'altre del llibre 'Halloween'. La Mortina 茅s una nena deferent de la resta perqu猫 茅s una zombi! Viu a la Vil路la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si 茅s viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, per貌 la tia li ha prohibit que la gent la vegi perqu猫 es podrien espantar. Un dia, la Mortina veu una oportunitat perfecta per sortir: la festa de Halloween, on ni tan sols s'ha de disfressar... per貌 qu猫 passar脿 quan els altres nens i nenes s脿piguen que no va disfressada?

El segon contacontes 茅s del llibre d'Anna Canyelles, 'Halloween', que narra una divertida hist貌ria amb textos en rima i lletra lligada ideal per atots els nens i nenes que estan aprenent a llegir. El relat est脿 acompanyat de divertides il路lustracions fetes per Roser Calafell. En acabar la lectura d'aquest conte, es realitzar脿 un taller infantil, que consistir脿 en pintar la cara als infants com la Mortina i en fer una polsera tem脿tica de Halloween que els participants es podran endur a casa. 

Pel que fa a l'horari de l'activitat es realitzar脿 a les 12.00 hores a la llibreria de Cambrils (carrer Pescadors) i a les 18.00 hores es far脿 a Reus (carrer Jes煤s). La llibreria Galatea informa que aquestes activitats estan recomanades per a nens i nenes d'entre 4 i 8 anys. 

Tamb茅 et pot interessar:

"馃敟 Tallen la C-14 a la Selva del Camp" "馃毀馃導GOTA FREDA: Cau part d'un mur del Parc Sam脿 de Cambrils"