La Galatea de Reus i Cambrils prepara diverses activitats infantils per aquest Halloween

Amb motiu de Halloween, es faran dos contacontes i un taller, totes les activitats són infantil
L'establiment est√† ubicat al carrer Jes√ļs de Reus | Laia Solanellas

 

A finals d'octubre arriba la castanyada i, influenciats per la cultura nord-americana, tamb√© arriba el Halloween. √Čs per aquest motiu que la llibreria La Galatea de Reus i Cambrils ha organitzat unes activitats liter√†ries per als m√©s petits de la casa. Sota el lema 'Viu un Halloween de por a Galatea' aquest dissabte, 26 d'octubre, es faran dues activitats, tant a Reus com a Cambrils.

 

Dos contacontes i un taller ambientat en la festivitat de Halloween

Concretament, es tracta de dos contacontes, un del llibre 'Mortina' i l'altre del llibre 'Halloween'. La Mortina √©s una nena deferent de la resta perqu√® √©s una zombi! Viu a la Vil¬∑la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si √©s viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, per√≤ la tia li ha prohibit que la gent la vegi perqu√® es podrien espantar. Un dia, la Mortina veu una oportunitat perfecta per sortir: la festa de Halloween, on ni tan sols s'ha de disfressar... per√≤ qu√® passar√† quan els altres nens i nenes s√†piguen que no va disfressada?

 

El segon contacontes √©s del llibre d'Anna Canyelles, 'Halloween', que narra una divertida hist√≤ria amb textos en rima i lletra lligada ideal per atots els nens i nenes que estan aprenent a llegir. El relat est√† acompanyat de divertides il¬∑lustracions fetes per Roser Calafell. En acabar la lectura d'aquest conte, es realitzar√† un taller infantil, que consistir√† en pintar la cara als infants com la Mortina i en fer una polsera tem√†tica de Halloween que els participants es podran endur a casa. 

 

Pel que fa a l'horari de l'activitat es realitzar√† a les 12.00 hores a la llibreria de Cambrils (carrer Pescadors) i a les 18.00 hores es far√† a Reus (carrer Jes√ļs). La llibreria Galatea informa que aquestes activitats estan recomanades per a nens i nenes d'entre 4 i 8 anys. 

 

També et pot interessar:

 

 

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Reus. √Čs gratis!

Comentaris