L'Hospitalet de l'Infant estrena un nou mapping nadalenc

Per tercer any consecutiu els alumnes de P5 de les escoles Mestral i Valdelors seran els protagonistes de la projecció
L'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs estrenen un nou mapping nadalenc | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

 

El pròxim divendres 14 de desembre a les sis de la tarda, la Plaça Berenguer d'Entença de l'Hospitalet de l'Infant acollirà la projecció d'un nou mapping nadalenc. Per tercer any consecutiu, els alumnes de P5 de l'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant i de l'Escola Valdelors de Vandellòs, seran els protagonistes d'aquest espectacle que sorprendrà per la seva qualitat.

 

Enguany realitzat per l'empresa SINOCA, especialista en animacions 3D, el mapping nadalenc espera ser un punt de trobada entre veïnes i veïns del municipi, en una doble estrena de guió i d'acompanyament musical, que de ben segur no deixaran indiferent ningú.

 

Els més petits els protagonistes d'un espectacle per a tota la família

Així doncs, la façana de l'emblemàtic hospital gòtic de l'Hospitalet de l'Infant cobrarà vida en una projecció audiovisual espectacular, on la música i la llum acompanyaran escenes típiques del Nadal al municipi de la manera més original.

 

En aquestes escenes nadalenques, els rostres de prop d'una vuitantena de nenes i nens que es van fotografiar al plató de la Televisió de Vandellòs, apareixeran sorprenentment combinats amb cossos de dibuixos animats. Tot plegat un espectacle per a tota la família, que més enllà de poder veure els més menuts, permetrà gaudir d'una proposta audiovisual molt interessant i atractiva.

 

El nou mapping, que s'inaugurarà aquest pròxim divendres a les sis de la tarda, tindrà una durada aproximada de deu minuts, i es podrà veure també els dies 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre, a més del 3 i 4 de gener. Cada dia comptarà amb una doble projecció, a les sis i a les set de la tarda.

 

La façana de l'hospital gòtic de l'Hospitalet de l'Infant acollirà la projecció del nou mapping nadalenc | lópez monné

"L'alcalde de Riudoms nomena nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica" "IMATGES: Apareixen pintades i banderes espanyolistes a Castellvell del Camp"