NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Castellvell vol tenir connexió de fibra òptica.

S'implanta la fibra òptica a diferents urbanitzacions de Castellvell del Camp

Castellmoster, Flor del Camp i Erbosseres, Els Pugets, Les Planes del Puig, El Puig i Les Serres són les urbanitzacions que en les que s'implantarà aquesta nova xarxa
planell-castellvell
Plànol de l'urbanització Castellmoster de Castellvell del Camp | Cedida

La companyia Telefónica de España SAU ha decidit implantar la xarxa de fibra òptica en diferents urbanitzacions de Castellvell del Camp. Aquestes són les que se situen a fora del nucli antic del municipi i, després de nombroses gestions per part de l'Ajuntament del municipi, s'ha aconseguit que la companyia telefònica implanti aquesta xarxa d'accés de nova generació.  

Els veïns i veïnes no podien gaudir d'aquest servei de grans avantatges amb finalitats laborals o lúdiques. L'Ajuntament de Castellvell del Camp, compromès amb la innovació i la constant renovació i implantació d'eines que facilitin als veïns i veïnes les seves activitats quotidianes, va aprovar el passat 6 de febrer aquest nou Pla d'implementació de fibra òptica. 

Els treballs d'instal·lació s'iniciaran en els pròxims dies per tal que els ciutadans es puguin beneficiar immediatament de les possibilitats que ofereix aquesta nova xarxa d'accés.

La fibra òptica comporta nombrosos avantatges

La transmissió de dades és el gran avantatge que comporta la fibra òptica, millorant la seva velocitat, la seguretat i l'excel·lent capacitat i qualitat de transmissió. Així doncs, els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de diversos serveis a una velocitat extremadament elevada i amb la seguretat i confiança que aporta aquest servei. Videojocs online, televisió en HD, connexió simultània de diversos dispositius sense perdre qualitat, videoconferències en HD, domòtica i moltes altres opcions òptimes en la connexió a Internet. 

En l'actualitat, pràcticament tothom depèn de la connexió a la xarxa per tal de desenvolupar les seves activitats. Tant l'àmbit professional com el lúdic depenem de la Internet per tal de poder dur a terme moltes activitats. Així doncs, resulta ja tot un requisit bàsic disposar de l'alta qualitat de la fibra òptica en les nostres llars. Castellmoster, Flor del Camp i Erbosseres, Els Pugets, Les Planes del Puig, El Puig i Les Serres són els noms de les urbanitzacions de Castellvell del Camp que podran gaudir d'aquest nou servei en un curt període de temps.


Comentaris
Daivd
Sóm 07/08/2019 i encara no he vist cap personal de telefonica ni tercers instal·lant res
Josep Mª Domènech
Bon dia, només comentar que a data d'avui, 12 de Setembre, seguim esperant el desplegament d'aquesta infraestructura tant necessaria, Salutacions jmdomenech@telefonica.net
David
Els mesos (i anys) van pasant 07/02/2020 i això no tira endavant i no es veu cap tips de desplegament enlloc.
Joan C.
Una part de cablejat esta desplegat peró no finalitzat i encara no s'esta comercialitzant i per tant encara falten mesos per poder tenir fibra a casa. Un desastre.