Controlats els tres incendis que afectaven a la Selva del Camp, Pradell de la Teixeta i Montbri贸 del Camp

Els fets han succe茂t a prop de les cinc de la tarda
L'incendi de Pradell de la Teixeta ha succe茂t a sota d'una torre el猫ctrica | Bombers

 

Als voltants de les cinc de la tarda, el servei d'emerg猫ncies ha alertat d'un incendi a la Selva del Camp. Fins al lloc on hi ha les flames s'han despla莽at set dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals estan treballant per extingir les flames.

 

L'incendi t茅 la dificultat del vent i hi ha un cert risc en estar a prop de la zona urbana del municipi del Baix Camp, concretament, als voltants del carrer de la Igualtat. S'est脿 intentant perimetrar i estabilitzar les flames. Tanmateix, s'ha sol路licitat l'assist猫ncia d'un mitj脿 aeri, per貌 finalment no ha estat necess脿ria la seva actuaci贸. 

 

Dos incendis m茅s aquesta tarda

A un quart de tres de la tarda s'ha donat l'av铆s d'un incendi a Montbri贸 del Camp. En aquest sentit, ha comen莽at a cremar una zona de vegetaci贸 forestal i conreu a prop del carrer de la Blanca del municipi. Fins al lloc hi han anat un total de set dotacions terrestres i un mitj脿 aeri. A les 16.22 hores s'ha donat l'incendi per encerclat i nom茅s queda una dotaci贸 treballant per apagar el foc. En total, s'ha cremat  una hect脿rea.

 

D'altra banda, quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda, ha comen莽at un nou incendi a Pradell de la Teixeta, concretament, a prop del punt quilom猫tric 1,6 de la carretera TV-3223. Fins al lloc del foc s'han despla莽at vuit dotacions terrestres i dos mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat i el foc est脿 a prop d'una torre el猫ctrica.

Foc de vegetaci贸 urbana a la Selva dle Camp que ha fet patir perqu猫 feia for莽a vent i hi havia cases a prop | Bombers

 

Als voltants de quarts de vuit del vespre, els Bombers han donat per controlats els tres incendis que afectaven la regi贸 de Tarragona. A Pradell de la Teixeta ha succe茂t a peu d'una torre el猫ctrica; a la Selva del Camp hi havia preocupaci贸 per unes flames en vegetaci贸 urbana a prop de la poblaci贸; mentre que a Montbri贸 del Camp han cremat oliveres i matolls.