Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Controlats els tres incendis que afectaven a la Selva del Camp, Pradell de la Teixeta i Montbrió del Camp

Els fets han succeït a prop de les cinc de la tarda
L'incendi de Pradell de la Teixeta ha succeït a sota d'una torre elèctrica | Bombers

 

Als voltants de les cinc de la tarda, el servei d'emergències ha alertat d'un incendi a la Selva del Camp. Fins al lloc on hi ha les flames s'han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals estan treballant per extingir les flames.

 

L'incendi té la dificultat del vent i hi ha un cert risc en estar a prop de la zona urbana del municipi del Baix Camp, concretament, als voltants del carrer de la Igualtat. S'està intentant perimetrar i estabilitzar les flames. Tanmateix, s'ha sol·licitat l'assistència d'un mitjà aeri, però finalment no ha estat necessària la seva actuació. 

 

Dos incendis més aquesta tarda

A un quart de tres de la tarda s'ha donat l'avís d'un incendi a Montbrió del Camp. En aquest sentit, ha començat a cremar una zona de vegetació forestal i conreu a prop del carrer de la Blanca del municipi. Fins al lloc hi han anat un total de set dotacions terrestres i un mitjà aeri. A les 16.22 hores s'ha donat l'incendi per encerclat i només queda una dotació treballant per apagar el foc. En total, s'ha cremat  una hectàrea.

 

D'altra banda, quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda, ha començat un nou incendi a Pradell de la Teixeta, concretament, a prop del punt quilomètric 1,6 de la carretera TV-3223. Fins al lloc del foc s'han desplaçat vuit dotacions terrestres i dos mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat i el foc està a prop d'una torre elèctrica.

Foc de vegetació urbana a la Selva dle Camp que ha fet patir perquè feia força vent i hi havia cases a prop | Bombers

 

Als voltants de quarts de vuit del vespre, els Bombers han donat per controlats els tres incendis que afectaven la regió de Tarragona. A Pradell de la Teixeta ha succeït a peu d'una torre elèctrica; a la Selva del Camp hi havia preocupació per unes flames en vegetació urbana a prop de la població; mentre que a Montbrió del Camp han cremat oliveres i matolls.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris