Josep Antoni Rodríguez Mateo és el nou alcalde de Maspujols

Jose Antonio Rodríguez Mateo, nou alcalde de Maspujols

El batlle ocupa el lloc de Josep Rabascall, qui va morir el passat 22 d’agost de manera sobtada

Aquest dijous a la tarda es va realitzar la presa de possessió del nou alcalde del municipi de Maspujols, Jose Antonio Rodríguez Mateo. El batlle ocupa el lloc de Josep Rabascall, qui va morir el passat 22 d’agost de manera sobtada després de patir un infart a l’edat de 63 anys. La presa de possessió va tenir lloc durant el plenari municipal, un plenari que Rodríguez Mateo ha definit com a «emotiu i emblemàtic» ja que es va recordar, una vegada més, la  figura de Josep Rabascall.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’acte va comptar amb la presència de la família de Rabascall, així com l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el de les Borges del Camp i president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, el de l’Aleixar, Antoni Abelló, i el de l’Argentera, Lluís M. Castellví, com també nombrosos habitants del poble.

L’alcalde de Maspujols, Jose Antonio Rodríguez Mateo, va rebre quatre vots per part de la candidatura de Junts per Maspujols davant els tres d’ERC. Abans de la presa de possessió del nou batlle, també es va fer la presa de possessió de la nova regidora Raquel Yolanda Gavilan Ramos . El nou batlle ha indicat que la voluntat del govern es continuar amb la línia continuista de Josep Rabascall una «persona molt humil i treballadora».

Entre els projectes més importants que té el municipi d’ara per endavant, destaca el de la construcció del nou edifici per l’escola del poble que ha de tenir lloc el curs 2020-2021. Rodríguez Mateo ha explicat que aquest era un projecte molt important per Rabascall i que entre tots el faran possible. Per una altra banda, també està previst fer  diverses actuacions d’adequació en alguns carrers del poble.

L'alcalde de Maspujols, Josep Antoni Rodríguez Mateo, amb la vara d'alcalde i acompanyant per la tinent d'alcalde, Pilar Calero
L'alcalde de Maspujols, Josep Antoni Rodríguez Mateo, amb la vara d'alcalde i acompanyat per la tinent d'alcalde, Pilar Calero | Cedida