Josep Poblet inaugura la nova seu de la biblioteca i el casal de joves de Castellvell del Camp

Els dos equipaments ara es troben a l'edifici de l'Ateneu
El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, durant la inauguració a l'edifici de l'Ateneu. | cedida

 

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha inaugurat aquest divendres, 1 de març, la nova seu de la Biblioteca Municipal i del Casal de Joves Trencalòs de Castellvell del Camp. Poblet ho ha fet acompanyat de l'alcalde de Castellvell del Camp, Agustí Domingo. D'aquesta manera, l'edifici de l'Ateneu acull des d'aquest divendres aquests dos nous espais destinats a usos culturals i socials adreçats, principalment, als joves del municipi. L'edifici de l'Ateneu es va inaugurar el novembre del 2010 i, després d'una temporada tancat, es va reobrir el febrer del passat 2013. Des d'aquest mes de març, l'Ateneu és la seu d'aquests dos importants equipaments socials municipals. 

 

Així, la Biblioteca Municipal ha abandonat la Casa de la Cultura Cal Barranxó, al carrer de Sant Vicenç, on es trobava fins ara, i ocupa des d'aquest primer de març la planta principal de l'edifici de l'Ateneu. En els darrers anys s'han anat fent treballs d'adequació a l'Ateneu per tal de poder posar en funcionament aquest equipament municipal, amb el suport de la Diputació de Tarragona, que ha contribuït en el projecte amb una aportació de 15.000 euros

 

S'implanta la fibra òptica a diferents urbanitzacions de Castellvell del Camp

Telefònica va informar, a mitjans del passat mes de febrer, la implantació de la xarxa de fibra òptica en diferents urbanitzacions de Castellvell del Camp, aquelles que es troben fora del nucli antic del municipi. L'ajuntament de Castellvell va aprovar el passat 6 de febrer el nou Pla d'implementació de fibra òptica en «compromís amb la innovació i la constant renovació i implantació d'eines que facilitin als veïns i veïnes les seves activitats quotidianes». Així doncs, les urbanitzacions de Castellmoser, Flor del Camp i Erbosseres, Els Pugets, Les Planes del Puig, El Puig i Les Serres són les que ja podran gaudir d'aquest servei.