ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

Junts per Riudoms presenta els cinc primers noms de la seva candidatura

Núria Mas, Inma Parra i Judit Albesa se sumen a una llista que vol combinar «renovació i experiència»
D’esquerra a dreta, Jordi Domingo, Judit Albesa, Sergi Pedret, Núria Mas i Inma Parra | Junts per Riudoms

 

 

Junts per Riudoms, el projecte polític encapçalat per l’alcalde del municipi, Sergi Pedret, ha presentat a través de les xarxes socials els cinc primers noms de la seva candidatura a les eleccions municipals del mes de maig. La novetat de la llista, apunta el partit, és la presència majoritària de dones i la renovació política a través de persones «que es presenten per primer cop a uns comicis locals».

 

Pedret, alcalde de Riudoms i número u de JxR, ha explicat que l’equip que s’està constituint serà «ampli i transversal, ja que integra persones amb perfils diferents, unides per un projecte de futur compartit per a Riudoms».

 

 

 

Presentacions individuals a través de les xarxes

La formació vol presentar, individualment i a través de les xarxes socials, els diferents membres de la candidatura, perquè «cada persona de la llista és important, ocupi el lloc que ocupi; tothom pot sumar il·lusió, idees i experiència des del seu camp», ha apuntat el batlle.

 

Pedret també ha agraït «el pas que han fet les persones que s’incorporen a l’equip, i la implicació i el compromís que han demostrat des del primer moment amb el poble i amb el projecte de Junts per Riudoms».

 

 

Noves incorporacions femenines a JxR

Les noves incorporacions a la llista riudomenca són Núria Mas, responsable administrativa i comptable, i número dos a les municipals; Inma Parra, diplomada en Turisme i empresària, molt vinculada a l’esport femení de Riudoms; i Judit Albesa, mestra, llicenciada en Geografia i Història, catequista i membre del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal ‘Llibres, cafè i avellanes’.

 

El primer quintet de la llista de Junts per Riudoms el tanca Jordi Domingo, prejubilat i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Domingo ha estat directiu i màxim responsable econòmic d’una multinacional del sector petroquímic, i és regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Riudoms des del 2015.

 

La llista definitiva s'anirà desvelant

Durant els pròxims dies, JxR seguirà presentant, mitjançant les xarxes socials —Facebook, Twitter i Instagram—, la llista de persones que configuraran la candidatura a les eleccions municipals 2019.

 

 

També et pot interessar:

Riudoms engega una campanya de civisme i conscienciació per a propietaris de gossos

Notable alt per a les instal·lacions esportives de Riudoms