Mor l'antic gerent de Secomsa Aigües, Francesc Valls, víctima del coronavirus

Tenia 74 anys i havia acabat la seva carrera professional el 2011 a Cambrils

Comaigua ha comunicat aquest dimecres, 25 de març, que ha mort l'antic gerent de la companyia —quan encara es deia Secomsa Aigües—, Francesc Valls Camps, a causa del coronavirus. Originari de Roses, havia estat gerent de l'empresa d'aigües del Baix Camp entre els anys 2009 i 2011, quan es va jubilar. Actualment tenia 74 anys i vivia al Maresme.

 

Abans d'arribar a Secoma Aigües, amb seu a Cambrils, Francesc Valls havia desenvolupat una llarga trajectòria dins de l'estructura de Sorea. Des de Comaigua han expressat el seu condol a la família i amics per la mort de Francesc Valls i han posat en relleu la seva vàlua professional.

 

 

«Durant els anys que va ser Gerent de la Societat, va ser una persona incansable i compromesa que va deixar un llegat i molts aprenentatges des de la perseverança, combinant la fermesa amb l’escolta i amb l’afabilitat de qui sap que les relacions es construeixen amb constància però sobretot amb diàleg i sempre en col·lectiu», resa el comunicat emès aquest dimecres per la companyia.

Més notícies de la categoria Baix Camp