GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’artista tarragoní Marc C. Griso presenta el videoclip de ‘It will never end’

La cançó s'ha enregistrat en diverses localitzacions de les Terres de l'Ebre
Marc C. Griso presenta el videoclip de ‘It will never end’ | Cedida

 

L'artista tarragoní Marc C. Griso ha presentat el videoclip de ‘It will never end’, el segon senzill del seu darrer EP Naked Soul que va finalitzar el passat mes d’octubre als estudis Abbey Road de Londres. Es tracta de la primera cançó que obre el nou treball de l’artista tarragoní i compta amb la coproducció de David Palau i Nacho Romero.

 

El videoclip, que ha anat a càrrec d’Acid Factory, s’ha rodat a diferents localitzacions de les Terres de l’Ebre. L’artista va escollir el Delta de l’Ebre i el municipi de Riba-roja com a escenaris principals pel vídeo. Reus i algunes localitzacions del tarragonès completen la peça juntament amb la interpretació dels actors Iker García i Eduard Mejías.

 

Griso assegura que «no és una cançó que parli d’amor de forma directa, tot al contrari. Parla de l’amistat, del pas dels anys i de com hi ha persones que vols que formin part de la teva vida, que la relació mai s’acabi». De fet, d’aquí prové el títol del tema, una balada en clau electrònica que «la seva sensació de calma i tranquil·litat del pas del temps s’ha aconseguit amb les localitzacions de l’Ebre».

 

 

D’un estudi de Cambrils a un de Londres

Marc C. Griso, ara instal·lat a Cambrils, va acabar aquest EP als estudis Abbey Road de Londres acompanyat de l’enginyer de so Geoff Pesche, guanyador de tres grammies. Per a l’artista tarragoní anar fins a Abbey Road «va ser una experiència en majúscules, ja que és història viva del món de la música i referent per a tots».

 

Després d’un any treballant des del seu estudi al municipi cambrilenc i seguint la línia dels seus treballs anteriors, Naked Soul balla amb els ritmes lounge, chill out i deephouse. Cal destacar, també, que artistes com Alba Robles, Chipper i Sonia Linares han acompanyat a Griso en aquest EP.