Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Operatiu antidroga de la Policia Nacional a Riudoms

El dispositiu policial ha estat secundat per la Guàrdia Municipal riudomenca i, durant l’acció, s’ha tallat la circulació a diversos carrers
Segons els veïns, la policia ha intervingut en habitatge del carrer de les Galanes | TarragonaDigital.com

 

La Policia Nacional espanyola ha dut a terme una operació antidroga durant el matí d’avui dimarts, 6 de novembre, al municipi de Riudoms, al Baix Camp. El dispositiu policial ha estat secundat per la Guàrdia Municipal riudomenca i, durant l’acció, s’ha tallat la circulació a diversos carrers del nucli antic.

 

Segons els veïns, els agents han entrat a un domicili del carrer de les Galanes

Diversos veïns han explicat a TarragonaDigital que a l’immoble intervingut s’hi traficava amb droga, «molta i de tot el que vulguis» i que es venia més cocaïna que no pas marihuana. Segons testimonis, els agents de policia han entrat a un domicili del carrer de les Galanes.

 

Un cas del Jutjat de Reus, sota secret de sumari

Fonts de la comissaria local de la Policia Nacional a Reus han explicat que, el d’avui, ha estat un operatiu mitjà, en col·laboració i coordinació amb la Prefectura provincial de Tarragona. El cas el porta del Jutjat de Reus i, a hores d’ara, està sota secret de sumari.

 

La Guàrdia Civil desmantella dues plantacions de Marihuana al Perelló | Guàrdia Civil

 

Desmantellen una doble plantació de marihuana al Baix Ebre

El passat diumenge, 4 de novembre, la Guàrdia Civil va desmantellar una doble plantació de marihuana en una masia situada al Parracoll, al terme municipal del Perelló, al Baix Ebre.

 

Allà, agents del Destacament de Protecció de la Natura (DEPRONA) del Parc Natural del Delta de l'Ebre van descobrir una plantació de marihuana amb 110 plantes, al pati de la masia i, posteriorment, van localitzar un altre planter, amb 55 plantes, a la planta superior de l'edifici. Aquest segon espai estava equipat amb material especialitzat per treure el màxim profit de les plantes i aconseguir la màxima producció de droga.

 

La Guàrdia Civil deté un jove de 29 anys

Els agents de la Guàrdia Civil, a més, també van trobar a la finca 4.500 grams de cabdells de marihuana. Un jove de 29, que es trobava fent tasques de manteniment i tenia cura de les plantes, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i va ser posat a disposició judicial.

Comentaris