Prades ofereix un pont cultural amb visites guiades a la vila

A més, la vila vermella organitza diversos activitats d'oci en suport a la Marató de TV3
Prades ofereix un pont cultural amb visites guiades a la vila | Enciclopèdia Catalana

 

Prades potencia la seva oferta cultural aquest pont de desembre, amb la possibilitat de fer visites guiades pel nucli antic de la vila, l'interior de l'església, l'interior de les restes del castell, el Centre d'Interpretació de les Muntanyes de Prades; i com a novetat, s'oferirà la possibilitat de visitar el campanar i conèixer el mecanisme del rellotge.

 

Si bé al llarg de l'any hi ha la possibilitat de gaudir d'aquestes visites demanant cita prèvia a l'Oficina de Turisme, durant aquest pont del 6 al 9 de desembre, les visites seran fixes, a les deu del matí del dijous, dissabte i diumenge; i a les cinc de la tarda de dissabte. Tot plegat unes visites d'hora i mitja de durada, a un preu econòmic de 4 euros per persona, i que recorrerà tots els punts emblemàtics de la Vila Vermella.

 

D'altra banda, durant tot el pont l'Ermita de l'Abellera també restarà oberta als visitants de dotze a dues del migdia. Els interessats de participar en les visites guiades, hauran de reservar plaça a través de l'Ajuntament de Prades, al 977 868 018, o a l'Oficina de Turisme, al 977 868 302.

 

La Marató de TV3 a la Vila Vermella

Més enllà de la interessant proposta cultural, Prades se suma un any més a la iniciativa solidària de la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer.

 

Així, dissabte 8 de desembre a les cinc de la tarda, hi haurà Bingo i Xocolatada al Centre Cívic, a càrrec de l'Associació de Dones l'Abellera i l'Associació Juvenil de la Vila Vermella; ambdues activitats amb la col·laboració de totes les empreses i entitats del municipi. I diumenge 9 a les onze del matí, nenes i nens podran jugar amb inflables i el partidet organitzat, amb un got de llet amb cacau ben calent per acabar la jornada solidària amb més força.

 

La Marató de TV3 | CCMA