Prades celebra la diada i el distintiu de Viles Florides repartint flors i roses entre els veïns

S'han repartit 600 flors ciclamen i 350 roses entre els habitants de la vila
Prades ha celebrat la diada de Sant Jordi entre flors i roses | Cedida

El municipi del Baix Camp està de celebració per partida doble. D'una banda i com ja és habitual, Prades recorda cada primavera als veïns de la vila que té el distintiu de tres Flors d'Honor de Viles Florides des de 2016. Així doncs, l'Ajuntament va repartir, entre el passat divendres 17 i dissabte 18 d'abril, 600 flors ciclamen per guarnir els balcons de les cases i jardins, donant color als carrers i aprofitant per a cridar al bon temps, que sembla que no acabi d'arribar.

El consistori pretén animar als veïns perquè tothom pugui participar en el moviment que se celebra i es manté per tercer any consecutiu. Viles Florides és una iniciativa que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. El passat mes de setembre es va revalidar el distintiu de les tres flors d'honor.

  

Per altra banda i de cara a la diada de Sant Jordi, l'Ajuntament de Prades va repartir també 350 roses, juntament amb els voluntaris de l'Associació de Joves de la Vila Vermella. Una iniciativa per celebrar aquesta jornada tan especial i estimada i per donar ànims als veïns del municipi. Els nens també han rebut dibuixos per retallar i pintar de part de l'Escola Serra de Prades.

"Desbordats: El sorprenent negoci d'uns pagesos de patates de Prades en només una tarda" "Coronavirus: Primer cas positiu en un resident de la Residència L'Onada de Riudoms"