Torna el festival 'Reviu les places' de Riudoms amb swing, gòspel i percussió

The Swing Girls, Aba Taano i The Camut Band seran els protagonistes de les places al juliol

Música, dansa, els dimecres, una plaça i les deu de la nit, són els elements bàsics la nova edició del cicle 'Reviu les Places 2019' de Riudoms. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Riudoms ha organitzat tres espectacles durant tres dimecres del mes de juliol a les deu de la nit i a diferents places del municipi. Una iniciativa que aporta una oferta cultural per aquest estiu amb una programació molt diversa.

 

El trio The Swing Girls actuarà el dimecres 3 de juliol a la plaça de l’Església | Ajuntament de Riudoms

 

Dimecres 3 de juliol, a la plaça de l'Església

El trio The Swing Girls seran les encarregades d'obrir aquest festival cultural d'estiu al poble a la plaça de l'Església de Riudoms. Les components del grup oferiran un espectacle visual i musical inspirat en la música dels anys 50 i 60 i fins a l'actualitat. The Swing Girls fan un tribut a les millors cançons d'aquestes dècades amb una imatge i estil propi i amb un espectacle molt visual.

 

El grup Aba Taano actuarà el dimecres 10 de juliol a la plaça de la Palmera | Ajuntament de Riudoms

 

Dimecres 10 de juliol, a la plaça de la Palmera

La música gòspel inundarà la plaça de la Palmera amb el grup Aba Taano, un quintet vocal ugandès integrat per tres baixos, un baríton i una mezzosoprano que revoluciona la manera de cantar gòspel. Una posada en escena molt especial, ja que els integrants del grup només utilitzen només les seves veus sense música instrumental que els acompanyi. Amb sons africans i un gòspel d'Uganda els Aba Taano van sorgir de l'ONG 'Música para salvar vidas' que fundar un orfenat on els joves integrants ho havien crescut.

 

The Camut Band actuaran el dimecres 17 de juliol a la plaça de Sant Antoni | Ajuntament de Riudoms

 

Dimecres 17 de juliol, a la plaça de Sant Antoni

The Camut Band tancarà la programació del 'Reviu les Places 2019' de Riudoms el dimecres 17 de juliol a la plaça de Sant Antoni amb l'espectacle «Big Drums». Un espectacle on es barreja la percussió africana, tap dance, veu i ball sobre sorra, fusionant les tècniques del claqué més modern amb la percussió de diferents cultures i construint nous instruments sonors.