Ricard Gili serà el candidat d'ERC a l'alcaldia de Riudoms

Gili té 37 anys i és periodista de professió
Ricard Gili serà el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'alcaldia de Riudoms. | TarragonaDigital.com

 

Esquerra Republicana de Catalunya ja ha escollit el seu candidat a l'alcaldia de Riudoms. Es tracta de Ricard Gili, veí de la vila, de 37 anys, periodista i doctor en Comunicació. L'assemblea local del partit l'ha triat aquest diumenge, 23 de desembre, per unanimitat, de manera que a les eleccions municipals previstes per al proper 26 de maig de 2019, Gili substituirà Jordi Ortiz, actual regidor dels republicans a l'Ajuntament, que va encapçalar la candidatura el 2015. Per presentar-se, Ricard Gili ha llençat aquest víde a les xarxes socials:

 

 

Ricard Gili vol «portar Riudoms un pas més enllà»

Gili es presenta a les eleccions amb un objectiu clar, el de «contribuir a portar Riudoms un pas més enllà». En el seu discurs, aquest diumenge, davant de l'assemblea del partit, Gili ha manifestat que «treballarà intensament per guanyar-se la confiança dels riudomencs»

 

Segons el ja candidat republicà a l'alcaldia de Riudoms, sempre s’ha sentit «compromès amb el poble» i sempre li ha interessat, segons explica, «la gestió del bé comú». Gili ha afegit que, després de meditar-ho llargament, sent que té «força bagatge acumulat» i, per això, ha decidit «fer el pas» de presentar-se a les properes eleccions municipals.

 

Tant en el seu discurs com en el seu primer vídeo de presentació, Gili explica els tres pilars del seu projecte: treballar per ser «exemple de solvència»; sumar, per «fer xarxa entre el moltíssim talent riudomenc i també amb les entitats, autèntic motor de Riudoms»; i, finalment, «portar Riudoms un pas més enllà». La trajectòria cívica de Gili està molt vinculada a les entitats riudomenques: ha estat monitor de l’Esplai del Casal; soci fundador del casal La Calderera; activista cultural al CERAP; o impulsor i portaveu de la plataforma ciutadana que va salvar una bona part dels arbres de l’ermita de Sant Antoni, entre altres. 

 

 

"Riudoms engega quatre programes de voluntariat pel 2019" "OCUPACIÓ: Si esteu a l'atur i viviu al Baix Camp, aquests cursos us poden interessar"