Riudecanyes millora els camins del municipi

El municipi del Baix Camp ha fet una inversió de 64.000 euros per millorar quatre camins
Un dels camins que s'estan adequant en el Pla de Camins municipal | cedida

 

 

L'Ajuntament de Riudecanyes, amb el suport del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona ha fet una inversió de 64.000 euros destinats al Pla de Camins municipal.

 

D'aquesta manera, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat de les veïnes i veïns del municipi, s'ha volgut intervenir en la millora i manteniment del camí de les Pedreres o de Riudecols, el camí de les Segures, el camí del Pont i el camí de Reus. Tots quatre, camins de paviment de terra i material granulat, que es troben en un estat avançat d'erosió com a conseqüència de les inclemències del temps i del seu ús habitual.

 

Les actuacions del camí de les Pedreres, el camí de les Segures i el camí del Pont, s'han adjudicat a l'empresa Joan de Haro amb un pressupost de 50.000 euros. Mentre que la intervenció sobre el camí de Reus, ha anat a càrrec de la brigada municipal amb un import de 14.000 euros.

 

Es milloraran quatre camins de Riudecanyes

El camí de les Pedreres o de Riudecols, s'inicia al final de la urbanització de Montclar de Riudecanyes i arriba al Coll de Mas d'en Cases; un tram de 430 metres amb una forta baixada que arriba a Riudecols.

 

Per la seva banda, el camí de les Segures uneix els dos ponts de la via de ferrocarril que hi ha a tocar de l'estació de Riudecanyes-Botarell; un camí pensat per facilitar als veïns de Montclar un accés alternatiu en cas de problemes a l'accés principal, i en el qual s'ha d'intervenir per pavimentar un tram de 400 metres.

 

El camí del Pont s'estén des de la carretera de Botarell, fins a un dels ponts sobre la via del ferrocarril, tot connectant-se amb el camí de les Segures. En aquesta via es refarà el darrer tram de 110 metres.

 

Pel que fa al camí de Reus, la brigada municipal ja ha arranjat un tram de 465 metres, una actuació que també ha millorat 100 metres del camí de l'Arbocet.