Riudoms recull més de 6.000 euros per a La Marató de TV3

Les activitats de Nadal organitzades pel consistori van aconseguir 3.100 euros, mentre que entitats, associacions i iniciatives del poble en van aportar 3.200
El bingo solidari de Riudoms, el passat cap de setmana a la plaça de l'Església | Ajuntament de Riudoms

 

 

El passat cap de setmana, i amb motiu de La Marató de TV3, el municipi de Riudoms va aconseguir recaptar un total de 6.357,28 euros a través d’una sèrie d’activitats al voltant del Mercat de Nadal, celebrat a la plaça de l’Església. La vila del Baix Camp va demostrar un any més la seva generositat i esperit solidari a l’hora de recollir diners per a la investigació i la lluita contra el càncer, l’objectiu d’enguany d’aquesta necessària i reconeguda iniciativa de la televisió pública catalana.

 

L'Ajuntament de Riudoms recull més de 3.000 euros

Amb el Mercat de Nadal com a escenari, les activitats organitzades per l’Ajuntament de Riudoms van recaptar una totalitat de 3.133,14 euros. Durant el cap de setmana, el consistori va impulsar, entre d’altres, un taller de centres de taula, una caminada solidària i la venda de brou calent i de garrofes per alimentar el tió.

 

L’activitat que va assolir més participació i més recaptació va ser el bingo solidari del diumenge, a la plaça de l’Església, amb un total de 2.020 euros recollits. Els establiments comercials i les entitats van fer possible aquesta activitat, tot cedint de manera desinteressada els premis del bingo, entre els quals hi havia una samarreta autografiada pel jugador reusenc del FC Barcelona, Sergi Roberto.

 

Diverses entitats i iniciatives populars fan la resta

Els actes i activitats organitzades per diverses entitats del poble, entre les quals hi havia les AMPA i escoles del Beat Bonaventura i del Cavaller Arnau, la Llar d’Infants i l’Associació de Dones Bella Llar, i iniciatives com Lilien ‘Cor Made’, Tallers Solidaris La Cometa i una caminada a Prades, van aconseguir reunir fins a 3.224,14 euros.

 

A Riudoms, la solidaritat no s'atura

La solidaritat dels riudomencs i les riudomenques a favor de La Marató de TV3 no s’atura i, el pròxim cap de setmana, el Club Patí Riudoms té prevista una activitat que permetrà augmentar la xifra final de recaptació.

 

"Un sopar de Nadal al campanar de Riudoms ajudarà a la seva reconstrucció" "ATENCIÓ: Un poble del Baix Camp, demà a ‘El Foraster’ de TV3"