Imatge campanya de comerç de Riudoms

Últims dies per participar en la campanya represa de comerç local de Riudoms «Rasca Premis»

La campanya compta amb la participació de 30 establiments del municipi

L'Ajuntament de Riudoms, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i juntament amb la Taula de Comerç, ha posat en marxa la campanya de dinamització del comerç local «Rasca Premis», que es va haver de suspendre a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 el passat mes de març. 

La campanya  es va iniciar el passat dilluns 15 de juny i s'allargarà fins al dia 30 del mateix mes, els establiments adherits a la campanya lliuraran una butlleta a totes les persones que facin una compra per un import superior a 10 euros. Amb aquesta butlleta podran obtenir vals de descompte per a pròximes compres i, fins i tot, premis directes materials tant de l'Ajuntament, que per la seva part ha apostat per diferents premis com bosses i carrets per anar a comprar amb el logotip del comerç de Riudoms, com els premis dels mateixos comerços.

Els vals de descompte que poden tocar poden ser de 2 i 5 euros. Aquests es podran utilitzar fins al 31 de juliol de 2020 a qualsevol dels comerços que participen en la campanya. Així mateix, tots aquells que tinguin butlletes premiades per haver fet les compres durant el mes de març, les podran utilitzar des del 15 de juny fins al 31 de juliol de 2020.

La regidora de Promoció Econòmica, Inma Parra, assegura que «la represa de la campanya «Rasca Premis» és fonamental per reactivar  el comerç local i de proximitat i fomentar les compres en aquest tipus d'establiments tenint en compte les circumstàncies amb què es troba el sector comercial en aquests moments. La nostra prioritat és, ara més que mai, treballar intensament per impulsar el teixit comercial de Riudoms  i fer que esdevingui un comerç de referència per als veïns i les veïnes del municipi». 

30 comerços locals participen en el «Rasca Premis»

La campanya «Rasca Premis» compta amb la participació de 30 comerços locals que ofereixen tota mena de productes i serveis, des d'alimentació fins a complements i estètica, entre molts altres. Els establiments participants són: Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Riudoms; Ametller Origen; Ca la Borrassa; Casa Gispert «Maña»; DMA Informàtica; Farmàcia Robusté Mateu; Ferreteria Armeria Fornell; Fisioteràpia Alba Font; Flors Natura; Forn Pastisseria Jansà; G.E.S. Instal·lacions; Granja Cafeteria K l’Eva; Institut de Bellesa Isabel; Koko Roba infantil; La Cometa; La Plaça; Parafarmàcia Mestre Anguera; Musté Perruqueria; Peixateria Pi; Pels Pèls Centre de Perruqueria i Bellesa; Perfumeria Musté; Perruqueria Agnès; Perruqueria Lina; Perruqueria Mariquites; Projectes Florals Riudoms; Queviures Ollé Jansà; Roba Laboral Genís; Sabateria Luna; Supermercat Esther; i Xocosave.

La reactivació dels comerços riudomencs postcovid-19

La regidora de Promoció Econòmica, Inma Parra, també comenta en unes declaracions al TarragonaDigital que «A hores d'ara, pràcticament tots els comerços ja han reobert les portes. Tot i això, comenten que de moment ha disminuït el moviment de clients respecte a la mateixa època de l'any anterior. I per donar-los suport, és significatiu que des de l'Ajuntament potenciem aquest sector als veïns i veïnes del nostre poble.»

Afegeix que «Aquesta campanya és només un dels exemples de les diverses accions previstes per seguir promocionant  els comerços  i serveis de Riudoms, que ara més que mai, és una de les prioritats de l'Ajuntament.» I assegura que per part dels consumidors són detalls optimistes i positius que s'agraeixen després de la situació excepcional de pandèmia que hem viscut.