Riudoms «Reviu les Places» amb música, cant i dansa tres dimecres de juliol

L'edició d'enguany comptarà The Swing Girls, Aba Taano i The Camut Band
The Swing Girls. Un espectacle visual i musical inspirat en la música dels 50 i 60 fins a l'actualitat | cedida

 

L'Ajuntament de Riudoms, a través de la regidoria de Cultura, ha presentat el programa de la nova edició del «Reviu les Places»; tres espectacles que tindran lloc tres dimecres del mes de juliol a les 10 de la nit a diferents places del municipi. L'edició d'enguany s'ha focalitzat en la música, el cant i la dansa com a eixos principals d'una proposta diversa i singular.

 

D'aquesta manera, el dimecres 3 de juliol, a la plaça de l'Església de Riudoms, tindrà lloc l'espectacle visual i musical del trio The Swing Girls. Un tribut a a la música dels anys 50 i 60 i fins a l'actualitat, on amb un estil propi, es repassaran les millors cançons de les darreres dècades, amb un acurat repertori, elegant i dinàmic, i amb una selecció dels i les millors artistes i èxits. Destaquen les cançons de The Andrews Sisters, The Supremes, Aretha Franklin, i fins i tot, Megan Trainor o Amy Winehouse.

 

Aba Taano. Una manera revolucionària de cantar gòspel amb multiplicitat d'estils | cedida

 

Dimecres 10 de juliol, la plaça de la Palmera acollirà una «Nit de Gòspel» amb el grup Aba Taano, un quintet vocal ugandès integrat per tres baixos, un baríton i una mezzosoprano que revoluciona la manera de cantar gòspel, amb multiplicitat d'estils: gòspel africà, gòspel d'Uganda, de Sudàfrica, gòspel escenificat..., tots ells amb un profund missatge espiritual i un impactant dinamisme.

 

L'espectacle 'Big Drums' de The Camut Band barreja percussió africana, tap dance, veu i ball sobre sorra | cedida

 

Finalment, dimecres 17 de juliol, The Camut Band presentarà l'espectacle 'Big Drums', una adaptació i essència de 'La Vida és Ritme', per a públic familiar, on es barregen percussió africana, tap dance, veu i ball sobre sorra, que fusiona les tècniques del claqué més modern amb la percussió de diferents cultures, alhora que construeixen nous instruments sonors. Tota una explosió de ritmes, originalitat i sorpresa que farà convidarà els espectadors a ballar i encisar-se amb la màgia de l'escenari.

 

Et pot interessar: