GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms tanca edició amb gairebé 10.000 tapes venudes

La ruta es va fer durant dos caps de setmana seguits, del 15 al 17 de març i del 22 al 24 de març
Una de les tapes que oferien un dels establiments de «La Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms» | Alba Mariné

 

Durant els dos caps de setmana que durava La Ruta de Tapes Gaudí, els establiments participants van vendre un total de 9.654 tapes, gairebé unes 10.000. En concret, el primer cap de setmana els establiments van vendre 4.404 tapes i el segon cap de setmana es van superar i van arribar a les 5.250 tapes venudes. En total, hi van participar 10 establiments, el Sake Sushi, l'Atrura't, el Bar Pepe 2, el Katacrep, el K l'Eva, la Pizzeria Caprici, la Braseria Sant Antoni, La Confiteria, el Bar Casal i la Cafeteria D'acord. 

 

Aquesta ja és la 8a edició que Riudoms participa a La Ruta de Tapes Gaudí i aquest any s'ha celebrat durant els dos caps de setmana passats, del 15 al 17 de març i del 22 al 24 de març. Com cada edició, els establiments que hi participen ofereixen als clients una tapa amb una beguda (un quinto, aigua o una copa de vi) pel preu de 2,50 euros. 

 

Les ofertes gastronòmiques d'aquesta edició

Durant cada edició, els diferents establiments ofereix un ampli ventall de tapes amb productes i sabors molt diferents. Aquest any no ha sigut diferent. El Sake Sushi ha ofert un llagostí amb pebrot arrebossat; l'Atura't, un timbal de galta de porc amb esqueixada i una salsa de verdures; el Bar Pepe 2, uns daus de pollastre amb pomada de fongs i patates rosses; els comensals del Katacrep han pogut gaudir d'un bacallà arrebossat amb salsa marinera i una base de patata i sobrassada; K l'Eva ha apostat per un pa de vidre amb salsa de tomàquet escalivat i un calçot amb llonganissa i salsa de romesco; el local Estivi, una pizza amb tomàquet, mozzarella, bacó, ceba i ou de guatlla; a la Braseria Sant Antoni hi podíem trobar un caprici ibèric a la brasa amb trinxat de Pak chai, sèsam, teriyaki de fruits vermells i kale cruixen; La Confiteria oferia pulled pork amb un mini panet del Forn Domingo, burguer sauce i ceba creixent; al Bar Casal s'hi podia tastar un arròs amb enciam, pastanaga, pebrot, gambes, pop, ceba, all i crema de marisc; i, finalment, a la Cafeteria D'acord, un pa de vidre, pernil ibèric, ou de guatlla i una brotxeta de xips de carxofa.