Segona nit de cassolada a l'Aleixar

Els veïns tornen a concentrar-se davant la casa de l'exdirectora financera de la Cooperativa, actualment en llibertat amb càrrecs
Una setantena de veïns s'han tornat a concentrar, com ahir dilluns, a l'Aleixar | TarragonaDigital

 

L'Aleixar ha tornat a tenir un vespre sorollós aquest dimarts, 27 de novembre. Els veïns s'han tornat a concentrar davant el domicili de l'exdirectora financera de la Cooperativa de l'Aleixar, Àngels Salvat, acusada de ser la responsable del forat econòmic de l'entitat agrària. Una setantena de veïns s'han trobat de nou amb paelles i cassoles per fer-les repicar al crit de 'torneu-nos els diners' com ja van fer aquest dilluns passat.

De la mateixa manera que ahir dilluns, els aleixarencs i aleixarenques que s'han concentrat volen mostrar la impotència i la ràbia que senten per la situació actual dels socis de la Cooperativa. Més enllà dels 200 socis concrets, l'impacte del forat econòmic de la secció de crèdit de la Cooperativa de l'Aleixar ha deixat petjada a tot el poble, tal com segueixen repetint, no tant per la quantitat de diners que hi poguessin tenir, sinó per la confiança traïda. Com ja va passar aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra han estat presents al poble per si calia actuar, un extrem al qual no s'ha arribat cap dels dos dies.

Àngels Salvat, en llibertat amb càrrecs

Les cassolades s'han produït tant dilluns com dimarts. La primera es va convocar ahir durant el dia, quan es va saber que Àngels Salvat havia estat posada en llibertat amb càrrecs després d'avalar la fiança. El jutge li havia imposat 50.000 euros, una xifra que l'acusada va poder reduir als 41.000 i que va avalar amb una finca valorada en 83.600 euros. L'exdirectora de la secció de crèdit de la Cooperativa de l'Aleixar ha passat a presó, en categoria de provisional, des del passat 9 de novembre fins aquest dilluns, dia 26.

"L'Aleixar es concentra contra l'exdirectora financera" "ATENCIÓ: Primera bona notícia a la Cooperativa de l'Aleixar des de la fallida"