Sergi Pedret, elegit alcalde pel Ple Municipal de Riudoms

El demòcrata, que exercia de batlle en funcions per la marxa de Josep Maria Cruset, ha estat ratificat avui amb 9 vots del seu grup municipal i 4 vots en blanc de l'oposició
Sergi Pedret, elegit avui nou alcalde de Riudoms | Twitter / @JuntsxRiudoms

 

 

A la una del migdia d’avui dissabte, 1 de desembre, el Ple Municipal de Riudoms, a la comarca del Baix Camp, ha elegit alcalde el regidor Sergi Pedret Llauradó, qui ocuparà el lloc que va deixar Josep Maria Cruset, actual president del Port de Tarragona. Pedret, de fet, ja exercia de batlle des del passat 21 de novembre, quan el ple riudomenc va acceptar la renúncia del seu predecessor per començar una nova etapa al capdavant de la institució portuària tarragonina.

 

Pedret, elegit alcalde de Riudoms amb nou vots del PDeCAT i el vot en blanc de l'oposició

Pedret, del PDeCAT, ha estat triat amb els nou vots del seu grup municipal i els quatre vots en blanc dels grups de l’oposició, en aquest cas, dos regidors de la CUP i dos més d’Esquerra Republicana. El nou alcalde de Riudoms ha explicat en el seu discurs els avenços fets pel govern del poble, tot i que ha assenyalat que «queda feina per fer i això em motiva, i ens motiva a l’equip de govern, per aixecar-nos cada dia per seguir treballant en benefici del nostre poble; per fer un poble on junts continuem transformant les mancances en oportunitats».

 

 

Un empresari de 35 anys molt implicat en la vida social de Riudoms

Sergi Pedret, fins al dia d’avui regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica de Riudoms, té 35 anys i ja suma més de tres anys d’experiència al capdavant de les seves regidories, una posició clau i estratègica del mandat demòcrata municipal 2015-2019. Pedret, ara a l'alcaldia del poble, és empresari del sector comercial de subministraments industrials, i un home molt actiu dins del teixit associatiu de Riudoms.

"ATENCIÓ: Fito Luri ajorna el seu concert d'avui a Riudoms per motius de salut" "Prades tira endavant la nova urbanització de Les Forquetes"