Més de 300 persones han omplert el Teatre Bartrina en la setena edició dels TEDxReus.

Més de 300 persones omplen el teatre Bartrina en la setena edició del TEDxReus

Els ponents han explorat el concepte «orígens» en camps com l'esport, l'art i la ciència

Més de 300 persones han omplert aquest dissabte el Teatre Bartrina de Reus en la setena edició dels TEDxReus. La cita anual amb les idees innovadores ha explorat aquest cop el concepte «Orígens»  en camps com l'esport, l'art i la ciència. L'acte ha estat presentat per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà i hi han participat l'expert en comunicació Ignasi Llorente, l'esportista Agnès Riera, el periodista Toni Orensanz o el doctor en història de l'Art per la Universitat de Lleida i conservador del Museu de Lleida, Albert Velasco, entre altres.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

300 persones omplen el Bartrina en els setens TEDxReus

El Teatre Bartrina de Reus ha tornat a acollir una nova edició dels TEDx, esdeveniment centrat en la difusió de noves idees. El lema d'aquesta setena edició, l'última amb Xavier Menduiña al capdavant, era «Orígens». Els ponents s'han endinsat en el món de l'esport, l'art, la història, el coaching, l'empresa o l'aprenentatge. 

L'acte ha estat dirigit per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà, col·laboradora habitual de RAC1 i de la revista Sàpiens. Entre els ponents, hi havia noms reconeguts com Ignasi Llorente —expert en comunicació i les TIC i autor del conte «Mai no oblidaré el teu nom»—, Toni Orensanz —periodista i guionista freelance i autor del guió del documental «Les set vides d'Eduard Toda»—, Agnès Riera —esportista—, Marta Domènech  —gerent de l'Hotel Hostal Sport de Falset—, Magda Barceló —coach de lideratge—, Mercè Gisbert —doctora en Ciències de l'Educació i Catedràtica de Tecnologia Educativa— o  Albert Velasco —doctor en Història de l'Art i Conservador del Museu de Lleida—. 

Música amb origens mediterranis als setens TEDxReus

La formació Agartha de Reus i Barcelona ha estat l'encarregada de posar el vessant musical dels setens TEDxReus. La seva música ha endinsat en un mar de sons originals els assistents, amb versions i cançons pròpies relacionades amb els «orígens» mediterranis, però barrejant estils com el flamenc, el pop, el jazz o la bossa nova.