Notable alt per a les instal·lacions esportives de Riudoms

El personal dels equipaments és l'aspecte més ben valorat, amb un 8,22 sobre 10
Imatge del Pavelló d'Esports Municipal de Riudoms | Ajuntament de Riudoms

 

Fins a 133 usuaris dels espais de les instal·lacions esportives municipals de Riudoms, al Baix Camp, han respost, de forma voluntària, una enquesta d’avaluació del servei impulsada des del consistori.

Segons l’Ajuntament, aquesta centena de persones representen un 35% dels 400 usuaris estimats dels equipaments que han valorat, amb un 8,22 sobre 10, el «Personal de les instal·lacions». Aquest apartat, que reflecteix la tasca de les persones que treballen al capdavant dels espais esportius, ha estat el més ben valorat entre les persones que fan ús dels recintes.

 

Pavelló, camps i pistes, notable alt

Per la seva part, els usuaris del pavelló, dels camps de futbol i de les pistes de pàdel, tenis i atletisme han valorat les instal·lacions amb una nota mitjana global de notable, en concret, un 7,92.

La «Disposició de les instal·lacions», un bloc de preguntes sobre horaris, informació, il·luminació o neteja, entre d’altres aspectes, ha estat qualificada amb un 3,93 sobre cinc, expliquen des del consistori, xifra que correspon a un 7,86 sobre 10.

L’«Accés a les instal·lacions», d’altra banda, ha estat avaluat amb un 3,84 sobre 5, cosa que equival a un 7,68 sobre 10.

La neteja, l'aspecte més important per als usuaris

L’enquesta municipal, finalment, ha demanat als usuaris la seva opinió sobre els aspectes que consideren més importants «per al bon funcionament de les instal·lacions esportives». De més a menys importància, els participants han assenyalat la neteja, l’actualització de les instal·lacions, la disponibilitat horària, el personal de les instal·lacions i la varietat d’activitats com a aspectes clau.

El perfil d'usuari

Arran d’aquesta consulta s’ha pogut saber quin és el perfil majoritari de les persones que fan servir les instal·lacions esportives de Riudoms. Ara per ara, es tracta d’un usuari de gènere masculí, amb una mitjana d’edat de 23 anys, que fa ús dels equipaments durant la tarda i resident a Riudoms.

Tot i això, hi ha un grup important d’usuaris residents a la ciutat de Reus, un 25% dels enquestats; i la consulta també recull les inquietuds de persones que viuen a Alforja, Montbrió del Camp, Cambrils, Vinyols i Mont-roig del Camp, entre d’altres municipis.

La mitjana d’edat dels enquestats, expliquen des de l’Ajuntament de Riudoms, «és considerablement jove, atès que una part significativa dels qüestionaris emplenats fan referència a usuaris menors d’edat», que fan servir les instal·lacions per practicar esports d’equip.

"ERC Almoster mou fitxa de cara a les eleccions municipals" "Declaren els guàrdies civils que haurien resultat lesionats l'1-O a Mont-roig del Camp"