GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Hospitalet de l'Infant i Miami Platja compartiran trenet turístic a l'estiu

És la tercera vegada que aquests dos municipis firmen un conveni de col·laboració
Els alcaldes i les regidores de Turisme d'Ambdós municipis amb el trenet turístic que compartiran aquest estiu | Cedida
 

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, i el de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, van signar, aquest dijous 25 d'abril, el conveni de col·laboració per tal de compartir el trenet turístic durant la temporada d'estiu. És el tercer any que els dos alcaldes firmen el conveni de col·laboració amb l'objectiu principal de potenciar la imatge i el turisme dels dos municipis. 

 

D'aquesta manera, aquest estiu el trenet turístic estarà operatiu des del 22 de juny fins a l'11 de setembre i farà un recorregut per les poblacions de l'Hospitalet de l'Infant i Miami Platja. Aquest recorregut ja es va fer durant la Setmana Santa. Segons informen els dos batlles, l'objectiu d'aquesta acció conjunta és «potenciar la imatge del territori, afegir un atractiu turístic a les dues poblacions i dinamitzar el comerç local d’ambdós municipis». 

 

Els dos ajuntaments es repartiran els costos

D'una banda, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, en ser el propietari del trenet, es farà càrrec de totes les despeses que es desprenen del seu funcionament i obtindrà un 100% dels ingressos generats a través de la venda de tiquets i dels anuncis de publicitat. D'altra banda, pel que fa a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, farà una aportació de 5.500 euros, en concepte de col·laboració, promoció i publicitat del trenet turístic.  

 

A més, el conveni també estableix que els dos municipis finançaran al 50% els costos del material gràfic específic que s'editi per promocionar el trenet i del marxandatge que es creï per lliurar als usuaris. Finalment, cada municipi es farà càrrec de les despeses de senyalització emplaçada als seus termes i de la retolació del trenet amb els logotips de cada municipi. 

 

El trenet turístic funcionarà del 22 de juny a l'11 de setembre, ambdós dies inclosos. El cost del trenet turístic per als usuaris serà de 2 euros per als majors de 10 anys, d'1 euro per als menors d'entre 4 i 10 anys i per als menors de 4 anys serà gratuït

 

A la firma del conveni, els dos alcaldes van anar acompanyats per les dues regidores de Turisme de cada municipi: Elidia López en el cas de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i Yolanda Pérez en el cas de Mont-roig del Camp. Els dos alcaldes van destacar les similituds dels dos municipis i la seva proximitat i van apuntar que, amb la firma d'aquest conveni, pretenen «generar sinergies entre els dos municipis».