Una persona encenent una espelma amb un llumí perquè no hi ha llum

Els veïns d'Alforja es quedaran sense subministrament elèctric el dilluns al matí

L'empresa E-distribución ho ha fet saber aquest dissabte a l'Ajuntament

Els veïns i veïnes d'Alforja es quedaran sense subministrament elèctric durant el dilluns, 13 de gener, al matí fins al migdia, aproximadament. Així ho ha fet saber l'Ajuntament del municipi del Baix Camp després de rebre diversos missatges alertant d'aquesta circumstància, la qual el consistori no n'era coneixedor d'aquestes incidències a principis d'aquesta pròxima setmana. 

Sense subministrament elèctric durant cinc hores

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tot el municipi d'Alforja es quedarà sense llum durant cinc hores el pròxim dilluns, 13 de gener. La suspensió del subministrament elèctric a la localitat del Baix Camp s'iniciarà a les 8 del matí i s'allargarà, aproximadament, fins a les 13 hores del migdia, tal com ha confirmat l'empresa E-distribución

L'Ajuntament d'Alforja no tenia constància que hi hauria aquesta incidència en el municipi i, després de rebre diversos missatges alertant d'aquests fets, s'ha posat en contacte amb l'empresa que s'encarregarà de fer la suspensió del subministrament elèctric a tot el municipi.