Anna Tarrés enceta la precampanya electoral de Junts per Catalunya a Torredembarra

Eusebi Campdepadrós, secretari primer de la mesa del Parlament, també va acompanyar l'alcaldable Anna Magrinyà
La diputada Anna Tarrés, durant la seva intervenció, sota l'atenta mirada de l'alcaldable Anna Magrinyà i del secretari primer del Parlament, Eusebi Campdepadrós. | Gerard Recasens

 

Precampanya en marxa a l'espai postconvergent a Torredembarra. Anna Magrinyà, la candidata de Junts per Catalunya a l'alcaldia de la Torre el proper 26 de maig, presidia aquest dijous, 7 de març, el primer acte de la seva formació per escalfar motors de cara als comicis locals. Al voltant de quaranta persones es van acostar al bar El Sabó, situat a la plaça de la Font de Torredembarra, en un acte que, en el marc del Dia Internacional de la Dona, va dur a la Torre una de les diputades més mediàtiques de Junts per Catalunya al Parlament, l'exseleccionadora espanyola i ucraïnesa de natació sincronitzada, Anna Tarrés.

 

Al voltant de 40 persones van escoltar les paraules d'Anna Tarrés, Eusebi Campdepadrós i Anna Magrinyà al bar El Sabó. | Gerard Recasens

 

Anna Tarrés reflexiona sobre la dona en el món de l'esport

El col·loqui que es va fer al Sabó va versar al voltant de la implicació de la dona en el món de l'esport. «A l'esport de base, el repartiment de sexes és aproximadament de 50-50%, però la cosa es desanivella quan ens fixem en l'esport d'elit», va apuntar Tarrés a l'inici de la xerrada, raonament que va donar peu a la seva intervenció sobre el món de l'esport i el gènere femení.

 

A la xerrada també hi havia de ser Teresa Pallarès, diputada al Parlament per Tarragona, però la seva presència durant la jornada de dijous al judici de l'1-O al Tribunal Suprem ho va impedir finalment. En el seu lloc, hi va ser Eusebi Campdepadrós, també diputat per Tarragona i secretari primer de la mesa del Parlament, que va lloar la figura d'«una dona com la Teresa Pallarès, exsubdelegada del govern espanyol, expresidenta de l'AEQT» i va recordar la seva etapa com a cap de pinyes de la Colla Jove Xiquets de Tarragona on «eren imprescindibles les dones, que sempre responien els moments més necessaris».

 

L'acte el va presidir Anna Magrinyà, candidata a l'alcaldia de Torredembarra per Junts per Catalunya i actual regidora del PDECat. S'espera que en les properes setmanes es coneguin més detalls sobre la seva llista i, fins i tot, que es dugui a terme un acte de presentació de la candidatura que encapçalarà.

 

També et pot interessar