Baix a Mar de Torredembarra.

Baix a Mar de Torredembarra també es bolca amb 'La Marató de TV3'

Els actes s'han programat dissabte a la tarda a la plaça de Josep Valls Ibern

La tarda de dissabte a Baix a Mar, el barri marítim de Torredembarra, serà d'allò més intensa i solidària. L'Associació de Veïns Sant Joan ha organitzat diversos actes amb l'objectiu de recaptar fons per a 'La Marató de TV3', que aquest 2019 es dedica a les malalties minoritàries.

Una tarda farcida d'activitats solidàries per 'La Marató de TV3' a Baix a Mar

Així doncs, aquest dissabte 7 de desembre, l'activitat arrencarà a la plaça de Josep Valls Ibern, la de davant de l'església del barri, a dos quarts de cinc de la tarda. Serà llavors quan els més menuts podran gaudir de diverses activitats de Nadal amb un taller dirigit a ells. A dos quarts de sis de la tarda, a la mateixa plaça, es farà un berenar solidari amb 'La Marató', a base de xocolata i coca.

Finalment, la tarda es tancarà al Pes, l'actual seu de la Biblioplatja. A dos quarts de set del vespre, es farà l'acte 'Retalls d'història a través de cançons de taverna', a càrrec de l'historiador local Gabriel Comes i el cantautor torrenc José Antonio Nieves, 'Jana'.

'La Marató de TV3', enguany, dedicada a les malalties minoritàries

La 28a edició del programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio se celebrarà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les patologies poc freqüents, que afecten mig milió de persones a Catalunya. La temàtica de La Marató 2019 ha estat aprovada pel Patronat de la Fundació a proposta de la Comissió Assessora Científica a partir de les sol·licituds rebudes en l'última convocatòria de propostes de malalties, celebrada el 2017.

Serà la segona vegada que aquesta activitat solidària dedica el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca a les malalties minoritàries. Des de 1992, La Marató ha recaptat més de 183 milions d'euros i ha finançat 829 projectes de recerca que han implicat 7.500 investigadors, gràcies a la solidaritat ciutadana.


Comentaris