L'aparcament de Filadors de Torredembarra deixarà de ser gratuït l'1 d'abril

Hi haurà 111 places per a lloguer i unes 140 per a rotació
Imatge de l'aparcament soterrani de Filadors, a Torredembarra | Ajuntament de Torredembarra

 

L'aparcament soterrani del carrer dels Filadors de Torredembarra deixarà de ser gratuït el proper dilluns, dia 1 d'abril. Ja fa setmanes que l'Ajuntament va adjudicar les 111 places de lloguer que va disposar per a aquest ús i, des de llavors, s'estan formalitzant les concessions i signant els corresponents contractes. Ara, es calcula que l'1 d'abril aquests tràmits s'hauran resolt en la seva totalitat i aquest serà, doncs, el moment en què s'aplicarà el nou funcionament de l'aparcament.

Vora 140 places de zona blava

Si el pàrquing de Filadors disposa d'unes 250 places i, d'aquestes, se n'han destinat 111 a lloguers; només cal un càlcul ràpid per determinar que les places destinades a rotació s'aproximaran a les 140. Aquest serà, doncs, l'altre ús que es donarà a més de la meitat dels aparcaments d'aquest equipament: es tractarà de places de pagament seguint els preus corresponents, aprovats ja fa mesos al ple de l'Ajuntament de Torredembarra.

El preu de la zona de rotació del pàrquing de Filadors serà d'un cèntim per minut. A l'entrada del pàrquing, una màquina expenedora donarà el tiquet amb la matrícula i el dia i hora d'entrada i, abans de retirar el cotxe, caldrà pagar l'import. En el cas dels vehicles elèctrics o híbrids, les tarifes de les places de rotació seran les següents:

  • Fins 1 hora: 2 euros
  • Més d’ 1 hora fins 1,5 hores: 3 euros
  • Més d’ 1,5 hores fins 2 hores: 4 euros
  • Més de 2 hores fins 3 hores: 5 euros 

L'aparcament del carrer dels Filadors, obert de franc durant set mesos

Si s'acaba acomplint aquest nou termini i des de l'1 d'abril l'aparcament del carrer dels Filadors és de pagament, l'equipament haurà estat gratuït durant un període complet de set mesos. El pàrquing es va obrir al públic al mes de setembre, amb l'inici de les obres del carrer de Pere Badia, per compensar la manca d'aparcaments en aquesta via, i s'ha mantingut fins a l'aplicació de les tarifes que sembla que, ara sí, es produirà en qüestió de quinze dies.

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Detingut a Torredembarra per agredir el seu company de pis amb un cúter" "ATENCIÓ: La llista completa del PSC de Torredembarra a les eleccions 2019"