Rovira i Solivellas.

Arxivada la causa judicial del cas Monteixo de Torredembarra

S'hi investigava l'alcalde Eduard Rovira i l'exregidora d'Urbanisme, Clara Solivellas

La investigació judicial del cas Monteixo ha quedat arxivada provisionalment. Així ho ha dictaminat la titular del jutjat número 9 del Vendrell, Luisa Micó, després de citar a declarar els investigats per aquesta causa la darrera setmana de maig, just després de les eleccions municipals.

En una interlocutòria que va arribar a les parts implicades a les acaballes del mes de juny, la magistrada acorda el sobreseïment provisional de la causa, de manera que cauen les investigacions que pesaven sobre l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), la regidora d'Urbanisme en el mandat 2015-2019, Clara Solivellas (ABG) i l'arquitecte Xavier Mercadé.

Clara Solivellas.
L'exregidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Torredembarra, Clara Solivellas, en una imatge d'arxiu de la darrera campanya electoral. | Rodrigo Sicilia

 

El cas Monteixo, una investigació per un presumpte delicte contra l'ordenació del territori i prevaricació

Rovira i Solivellas es trobaven en situació d'investigats per un presumpte delicte contra l'ordenació del territori des d'aquesta primavera i van declarar davant la jutgessa pocs dies després de les eleccions municipals. S'investigava la concessió d'una llicència per fer una rampa d'accés a l'edifici Monteixo, situat al passeig Marítim, a través d'un parc públic.

Després de les declaracions preses fa unes setmanes, la jutgessa conclou en la seva interlocutòria que «els tres investigats venen a corroborar les conclusions assolides per la Guàrdia Civil», en referència a l'informe policial fet per la Benemèrita. La jutgessa conclou que «no existeix arbitrarietat en les seves conductes» i arxiva el cas, Â«en no existir motius que justifiquin el manteniment de la imputació» i «no existir indicis que s'hagi comès una conducta punible».

Així doncs, el polèmic cas Monteixo queda arxivat judicialment i, amb ell, les imputacions d'Eduard Rovira, Clara Solivellas i l'arquitecte Xavier Mercadé.


Comentaris
Indignado
Señor alcalde por que no hace su trabajo? Y deja de hacer favores a los amiguetes... El barrio marítimo está abandonado a su suerte y eso que es tu barrio, restaurantes que invaden la vía pública con sus mesas sin límite y sin dejar paso a los peatones, cocinas ilegales, basura tirada fuera de los contenedores, malos olores, ruido etc... Y usted lo único que hace es mirar para otro lado. Es una vergüenza!