El 'Gran Germán' dedica una cançó a Torredembarra a Ràdio Flaixbac

S'ha emès aquest dimecres a través del programa matinal de l'emissora

 

A ben pocs dies de l'inici de les celebracions de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, aquest dimecres, dia 10 de juliol, Torredembarra s'ha endut una sorpresa a través dels mitjans de comunicació. Al programa matinal de Ràdio Flaixbac, 'El matí i la mare que el va parir', el poble ha estat el protagonista de la versió d'una cançó interpretada pel polifacètic personatge del Gran Germán.

 

Es tracta de Germán Ramírez, ex concursant de 'Gran Hermano 10' i conegut col·laborador i 'showman' de programes de ràdio i de televisió. En concret, a 'El matí i la mare que el va parir', el Gran Germán fa diverses col·laboracions humorístiques entre les quals hi ha la de versionar cançons i dedicar-les als diversos municipis del país. El cas és que aquest dimecres ha estat el torn de Torredembarra.

 

El Gran Germán canta una cançó d'allò més torrenca

Així, entonant la melodia de la famosa cançó 'I gotta feeling' —substituïda per 'Torredembarra'— de The Black Eyed Peas, l'irreverent Germán ha cantat i ballat, tal com es pot veure al vídeo difós per la mateixa emissora, una cançó plena de referències ben torrenques.

 

Baix a Mar, l'escultura de l''Alfa i Omega', el far o la platja dels Muntanyans han estat alguns dels lloc principals de la vila que ha cantat el personatge, però també ha fet referència al veïnatge amb Creixell, al Castell dels Icart, i a d'altres monuments molt menys coneguts, com ara la Vil·la Romana del Moro, Cal Bofill o l'església de Sant Joan de Clarà; i fins i tot al polígon industrial Roques Planes.

 

Una cançó en to d'humor que durant aquest dimecres al matí ha corregut força en el boca orella a la vila i que es pot sentir en el vídeo de Ràdio Flaixbac que encapçala aquesta notícia.