GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Càritas busca voluntaris de suport a la gent gran a Torredembarra

L'entitat engega una campanya amb un acte, aquest dijous, a Cal Maiam
Diverses voluntàries de Càritas de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Cedida Càritas Torredembarra

 

Càritas busca voluntaris de suport a la gent gran de Torredembarra. Així ho ha posat de manifest l'entitat social, que ja s'ha posat en marxa per pal·liar l'actual situació: Càritas comença una campanya sota el títol 'Torredembarra amb la gent gran' per mirar de trobar persones que ofereixin el seu voluntariat a tasques d'ajut i de suport a les persones de la tercera edat.

 

El primer acte de la campanya 'Torredembarra amb la gent gran', aquest dijous

La campanya arrencarà aquest mateix dijous, dia 7 de març, amb un acte que es farà a la sala polivalent Cal Maiam, situada al carrer de Santa Rosalia de Torredembarra. A partir de les set de la tarda, Càritas ha convidat tothom qui ho vulgui a donar el tret de sortida a aquesta campanya de captació de voluntaris. A l'acte hi intervindran Pere Bosque, president de Càritas Torredembarra; Joan Esteve, responsable de tercera edat de Càritas Torredembarra; i Núria Vergés, tècnica de Càritas Tarragona.

 

Càritas, que té la seva seu al carrer del Camp Vell de Torredembarra, ofereix diversos serveis de suport a col·lectius vulnerables de la societat. Un d'ells són les persones de la tercera edat, per les quals s'organitzen activitats per fomentar el seu benestar i la seva seguretat.

 

El darrer exemple es va produir tot just fa uns dies, el passat dilluns, 25 de febrer, quan la seu de l'entitat va acollir, a mig matí, una xerrada duta a terme per part dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de la Torre, on una trentena de persones van rebre consells preventius sobre com evitar robatoris o estafes.

 

També et pot interessar